45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Lamellenafdekking zwembad

Voor een onderhoudsvrije en duurzame lamellenafdekking voor een zwembad kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden. Als expert in zwembadaanleg met toebehoren leveren wij niet alleen een perfect zwembadsysteem, maar ook duurzame toebehoren, unieke zwembaddesigns en een professionele service en garantie.

Privé zwembad

Lamellenafdekking voor een zwembad is een veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke mogelijkheid voor het afdekken van allerlei formaten zwembaden. De lamellen kunnen namelijk op maat worden gemaakt en worden voorzien van een elektrische aandrijving. Bovendien worden de lamellen, wanneer niet gebruikt, in een nis opgerold en kunt u veilig zwemmen. Meer voordelen van een zwembad met lamellenafdekking zijn:

–          Energie besparend;

–          Eenvoudig in gebruik;

–          Besparing van chemicaliën;

–          Snelle verwarming;

–          Vermindering van onderhoud.

Naast dat u bij ons lamellenafdekking voor een zwembad kan aanschaffen en laten installeren, kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van zwembaden maar ook voor meer zwembadtoebehoren en diverse zwembadonderhoud.

Contactgegevens

Voor de aanschaf en installatie van een zwembad lamellenafdekking kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u persoonlijk advies? Stuur ons gerust een e-mail, bel ons op het nummer 0492 – 319309 of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht