45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Onderloop zwembad

Voor een uniek en design onderloop zwembad kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden. Wij hebben al meer dan 1000 zwembaden in België en Nederland aangelegd met ons unieke beproefde zwembadsysteem. Voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid kiest u voor de service van Van den Heuvel Zwembaden.

Design zwembad

Een onderloop zwembad is een efficiënte en een zeer goede manier om zwembadwater te filteren. In plaats van dat het water boven de rand verdwijnt, om gefilterd te worden, verdwijnt het water onder de rand, zodat u een mooi strak ontwerp behoudt. Bovendien brengt een onderloop voor uw zwembad nog meer voordelen met zich mee:

–          Geeft een bijzondere uitstraling;

–          Eenvoudig te verwezenlijken in de aanleg;

–          Een zeer rustig wateroppervlak.

Naast de aanleg van een onderloop zwembad, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf en installatie van zwembadtoebehoren zoals, warmtepompen, afdekkingen, waterreiniging, verlichting en zwembadtrappen.

Contactgegevens

U kunt voor de bouw van een onderloop zwembad eerst vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u deskundig advies. Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen, bellen op het nummer 0492 – 319309 of maak gebruik van het contactformulier.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht