45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Privé zwembad Eindhoven

Voordelig een privé zwembad aanleggen in de regio Eindhoven laat u over aan Van den Heuvel Zwembaden. Als expert in zwembadaanleg en toebehoren, leveren wij niet alleen een duurzaam en perfect zwembadsysteem, maar ook bieden wij unieke designs, alle toebehoren en een professionele en praktische service en garantie.

Privé zwembad

Een privé zwembad aanleggen in de regio Eindhoven laat u uitvoeren door Van den Heuvel Zwembaden. Wij bieden voor zowel binnens- als buitenhuis een beproefd en praktisch zwembadsysteem waarbij u de keuze hebt uit diverse unieke designs en verder standaard beschikt over een uniek overloopsysteem, een automatische bodemreiniging en een hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is. Verder bieden onze baden nog veel meer voordelen:

–          U hebt minimaal onderhoud;

–          Zeer rustig wateroppervlak.

–          Een zwembad voor het leven.

Als u een privé zwembad wilt laten aanleggen en u woont in de regio Eindhoven aanleggen, kies dan voor de uitstekende service van Van den Heuvel Zwembaden. Hier kunt u ook terecht voor het aanschaffen en installeren van zwembadtoebehoren zoals verwarmingen, verlichting, trappen, niveauregelaars, bekledingen en diverse onderhoudsproducten.

Contactinformatie

U kunt voor onderhoud, installatie en privé zwembadaanleg in Eindhoven en omstreken vrijblijvend een offerte aanvragen. Hebt u verder vragen, opmerkingen of wenst u deskundig advies. Stuur ons gerust een e-mail, bel ons op het nummer 0492 – 319309 of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht