Home » Renovatie

Zwembad laten renoveren

Wanneer uw zwembad te maken krijgt met achterstallig onderhoud, de verwarming niet goed meer werkt of de tegels weleens vervangen mogen worden, doet u er goed aan om uw buitenzwembad te laten renoveren. Vaak is een compleet nieuw zwembad erg duur en bent u goedkoper uit wanneer u uw buitenzwembad laat opknappen. Een vakkundige renovatie van uw zwembad is bij Van den Heuvel Zwembaden geen enkel probleem.

Uw zwembad renoveren wij op verschillende aspecten

Het laten opknappen van uw buitenzwembad kan om verschillende redenen gewenst zijn. Wellicht vindt u het zwembad niet mooi meer of is het laten renoveren gewoonweg noodzakelijk omdat het anders gevaarlijke situaties kan opleveren. Scherpe randen van afgebroken tegels bevorderen namelijk niet bepaald de veiligheid. Wanneer u door ons uw buitenzwembad wilt laten opknappen, renoveren wij uw zwembad onder andere op de volgende manieren:

  • Nieuwe tegelrand
  • Nieuwe blokjes
  • Nieuwe folie en indien nodig een nieuwe viltlaag
  • Nieuwe zonne-energie of andere verwarmingvoor uw zwembad
  • Een nieuwe afdekking
  • Een opbouw-afdekking in laten bouwen
  • Extra toebehoren

Zwembadrenovatie voor en na

Wij zijn voor alle soorten zwembaden inzetbaar

U hoeft natuurlijk geen Van den Heuvel zwembad te hebben om een renovatie door ons bedrijf uit te laten voeren. Wij renoveren namelijk ieder type zwembad! In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw oude systeem om te laten bouwen naar ons systeem, zodat u geniet van een zwembad met weinig onderhoud en veel zwemplezier.

Schakel ons in voor het renoveren van uw buitenzwembad

Kortom: wilt u uw buitenzwembad opknappen, dan staat Van den Heuvel Zwembaden voor u klaar om deze op vakkundige wijze te renoveren. Vraag voor het opknappen van uw buitenzwembad eenvoudig een offerte bij ons aan en u weet precies waar u aan toe bent. Wanneer u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust op het nummer 0492 – 319309, stuur ons een e-mail via info@vandenheuvelzwembaden.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op