45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad aanleggen prijs

Een zwembad laten aanleggen voor een verrassend lage prijs laat u uitvoeren door dé specialist: Van den Heuvel Zwembaden De Mortel. Met meer dan 40 jaar ervaring en een vakkundig team zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst.  Uw persoonlijke wensen en voorkeuren: wij realiseren het graag voor u.  Of u nu kiest voor een standaard zwembad of voor een zwembad met onderwater verlichting, trapezium onderwater inlooptrap en een mooi solar lamellen afdekking.

Een zwembad aanleggen voor de beste prijs

Een zwembad laten aanleggen voor een gunstige prijs: het kan. Laat u verrassen door ons aanbod zwembaden die bijzonder aantrekkelijk geprijsd zijn. Bespaar ook op uw onderhoudskosten en kies voor professionele zwembad afdekking die u desgewenst direct kunt laten bouwen.

Meer informatie en contact
Wilt u meer weten over een zwembad aanleggen voor een scherpe prijs? Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u meer informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0492 – 319309 of stuur een e-mail naar info@vandenheuvelzwembaden.nl.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht