45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad bouwen kosten

Een zwembad laten bouwen voor relatief lage kosten laat u uitvoeren door Van den Heuvel Zwembaden. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé zwembadspecialist van Brabant en het betrouwbare adres voor zwembadaanleg, renovatie en onderhoud. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod zwembaden en onze verrassend lage prijzen. Van inbouw tot een zwembad dat geheel aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren voldoet: wij bieden het allemaal.

Een zwembad bouwen voor kosten die passen binnen uw budget

Een zwembad laten bouwen voor relatief lage kosten: bij ons is het mogelijk. Het prijskaartje dat hangt aan het laten aanleggen van een zwembad is onder meer afhankelijk van factoren als bijvoorbeeld wel of geen afdekking, of u gebruik wilt maken van verwarmd water. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we graag met u na wat het zwembad van uw dromen gaat kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Meer informatie en contact
Neem voor meer informatie over een zwembad bouwen voor relatief lage kosten gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar nummer 0492 – 319309 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord!

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht