45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad zonne-energie

Een zwembad verwarmen met zonne-energie is goedkoop, duurzaam en zeer voordelig aan te schaffen bij Van den Heuvel Zwembaden. Van den Heuvel Zwembaden voorziet u efficiënt en klantgericht in de hele zwembadbouw, van de aanleg tot de installatie van duurzame warmtesystemen en andere toebehoren. Uw wensen staan bij ons voorop.

Warmtesystemen

Een veel gehoord argument tegen zonne-energie warmtepompen is dat de zon niet altijd schijnt, maar dat hoeft ook helemaal niet met de zwembad zonne-energie warmtesystemen van Van den Heuvel. Onze zonnecollectoren vangen namelijk elke zonnestraling op en zetten dit met een hoog rendement om tot verwarmd water voor uw zwembad. En er zijn nog meer voordelen:

–          Lage energiekosten;

–          Hoge watertemperaturen;

–          De panelen zijn eenvoudig op daken te plaatsen.

Naast zonne-energie systemen voor zwembaden, kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van zwembaden, unieke designs en andere zwembadtoebehoren.

Contact met ons

Voor de aanschaf en de installatie van een zonne-energie systeem voor uw zwembad kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via  0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht