45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadaanleg Brabant

Voor duurzaam en voordelig privé zwembadaanleg in Brabant en omstreken kiest u voor de expertise van Van den Heuvel Zwembaden. Als de specialist in zwembadaanleg met toebehoren leveren wij niet alleen een duurzaam en perfect zwembadsysteem, maar u kunt bij ons ook terecht voor unieke designs, hoogwaardige producten en een snelle klantgerichte service.

Privé zwembad

Van den Heuvel Zwembaden heeft zich gespecialiseerd in zwembadaanleg met toebehoren in Brabant en omstreken. Wij bieden unieke systemen voor zowel binnens- als buitenshuis. Wij bieden een beproefd zwembadsysteem aan, waarbij u de keuze hebt uit unieke designs, een hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is, een uniek overloopsysteem en een automatische bodemreiniging. Andere voordelen zijn:

–          Minimaal onderhoud;

–          Zeer rustig wateroppervlak;

–          Zeer robuust en duurzaam zwembad.

Wij verzorgen niet alleen de complete zwembadaanleg in Brabant en omstreken, maar u kunt bij ons ook terecht voor de installatie en aanschaf en zwembadtoebehoren zoals verlichting, warmtepompen, trappen, reinigingssystemen en onderhoudsartikelen.

Contact met ons

U kunt voor installatie, onderhoud en zwembadaanleg in Brabant vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u persoonlijk advies. Stuur ons gerust een e-mail, bel ons op het nummer 0492 – 319309 of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht