45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembadaanleg Eindhoven

Voor unieke designs en voordelig zwembadaanleg kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden, de zwembadexpert in de regio Eindhoven. Wij leveren een uniek en beproefd zwembadsysteem, waar al meer dan 1000 zwembaden van gebouwd zijn. Wij staan voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voor uw privé zwembad.

Privé zwembad

Voor zwembadaanleg in de regio Eindhoven kiest u voor de deskundige service van Van den Heuvel. Wij bieden namelijk een compleet en voordelig pakket met graafwerk, ijzerwerk, betonconstructie, maar ook de plaatsing, afwerking en de installatie van zandfilters en andere toebehoren kunt u aan ons overlaten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor stijlvolle designs en unieke voordelen:

–          Onderhoudsvrij overloopsysteem door ‘omtrek-skimming’;

–          Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is;

–          Automatische bodemreiniging en een rustig wateroppervlak

Behalve voor het aanleggen van zwembaden in de regio Eindhoven kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, afdekkingen, verwarmingen, waterbehandelingen en andere zwembadtoebehoren.

 

Contact met ons

Voor zwembadaanleg van een privé zwembad in Eindhoven en omstreken vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook voor vragen, opmerkingen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via nummer 0492 – 319309, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht