Skip to content

Zwembad aanleggen

Alles over het aanleggen van uw eigen zwembad

Onze baden worden al sinds 1971 gebouwd

Onze baden worden al sinds 1971 volgens een door ons zelf ontworpen systeem gebouwd. Dit systeem zorgt er dan ook voor, dat de veel gehoorde klacht van onderhoud tot het verleden behoort.

Hoge waterlijn

Een van de kenmerken van een Van den Heuvel zwembad is de hoge waterlijn waardoor bijna geen droogstaande folierand zichtbaar is.

Overloopsysteem

Een van de kernmerken van een Van den Heuvel zwembad zijn onze overloopsystemen. Dus geen lang klotsend water tijdens het relaxen.

Automatische bodemreiniging

Een van de kernmerken van een Van den Heuvel zwembad is de automatische bodemreiniging waardoor u niet handmatig hoeft te stofzuigen.

Ons zelf ontworpen systeem

Dit systeem zorgt er dan ook voor, dat de veel gehoorde klacht van onderhoud o.a. (iedere week of meer) bodemzuigen, waterlijn afschrobben e.d. (dit vooral tijdens een mindere zomer) tot het verleden behoort.

Zwembad voorzieningen

Natuurstenen looprand

Ieder door ons aangelegd bad wordt voorzien van een standaard 60 cm brede natuursteen looprand. Dit in tegenstelling tot onze collega’s welke standaard voor een slechts 30 cm brede afwerkrand kiezen.
Ook betreft de randstenen is er keus genoeg om te voldoen aan de wens van de klant, voor een rustiger en strakker aanzicht heeft u ook keus uit onze strakkere keramische randstenen.

Veel plezier weinig onderhoud

Veel plezier weinig onderhoud

Ons systeem zorgt er voor dat u weinig onderhoud heeft en veel zwemplezier beleefd.

Korte bouwtijd

Korte bouwtijd

Door onze korte bouwtijd van maximaal 15 werkbare dagen kunt u al genieten van uw eigen zwembad.

Elke maatvoering mogelijk

Elke maatvoering mogelijk

Aangezien wij niet werken met prefab zwembaden kunnen wij u een zwembad op eigen maat bieden.