Skip to content

Ons assortiment

Van den Heuvel zwembaden

Voor al uw zwembad accessoires

Zoekt u net dat ene wat uw zwembad dat persoonlijke tintje geeft, of bent u toch op zoek naar een schepnet, thermometer of iets anders voor uw zwembad? Bij Van den Heuvel zwembaden hebben we een brede collectie aan zwembad accessoires waaruit u kunt kiezen.

Wat kunt u allemaal vinden in ons assortiment

Bij Van den Heuvel kunt u terecht voor al uw kleine maar ook grote zwembad benodigdheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een waterstofzuiger, een in of aangebouwde trap in uw zwembad of bent u toch meer op zoek naar tabletten voor een waterbehandeling. Bij Van den Heuvel zwembaden hebben we alles voor u en uw zwembad.

Mocht u vragen hebben over een van onze producten kunt u ons altijd een bericht sturen.

Al uw grote toepassingen voor in en rondom uw zwembad

Robot stofzuiger

Een zwembadrobot reinigt echt het oppervlakkige vuil zoals zand, bladeren en algen, maar haalt niet de fijnstoffen uit het zwembad.

Afdeksysteem

Met een zwembadafdekking zorgt u dat uw zwembad beschermt wordt van vuil. Ook zorgt de afdekking dat warmte wordt afgegeven of juist wordt vastgehouden

Verwarming

Zonder verwarming wordt het zwembadwater niet warmer dan 22 graden, op erg warme dagen misschien 25 graden.

Verlichting

Het lage stroomverbruik is een groot voordeel voor het milieu én je portemonnee. Je kan hierdoor ook het licht van je zwembad de hele nacht laten branden.

In of aangebouwde trappen

Ideaal om ook in een diep zwembad te kunnen zitten. De verhoogde treden zorgen voor een goede circulatie onder de trap. Dit voorkomt algengroei.

Jet-streams en watervallen

Met een jetstream in uw zwembad kunt u zelfs in een klein zwembad urenlang zwemplezier hebben. De jetstream zorgt ervoor dat het zwembad als het ware omgetoverd wordt naar een rivier.

Voor al uw kleine zwembad benodigdheden heeft Van den Heuvel het volgende voor u

Schepnet en verlengstuk

Waarom een schepnet ?

Een schepnet voor het zwembad wordt in de meeste gevallen voor de oppervlakte gebruikt. Vuil dat in het water drijft is op die wijze gemakkelijk eruit te scheppen. Of het nu net aan de oppervlakte drijft, of net eronder.

Wand en bodemborstels

Waarom onze borstels gebruiken

Vuil kan zorgen voor een gladde bodem en gladde wanden van het zwembad. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar natuurlijk ook ongezond. Je kunt onze borstels gebruiken in combinatie met de juiste reinigingsproducten om je zwembad goed schoon te maken en te houden.

Thermometers

Waarom een thermometer gebruiken

De thermometer meet de temperatuur van zwembad water. Doordat de thermometer drijft kunt u overal de temperatuur meten.

Waterbehandeling producten

Geen enkel zwembad is betreffend waterbehandeling het zelfde daarom heeft Van den Heuvel zwembaden verschillende producten waarmee u een waterbehandeling kunt uitvoeren. Heeft u vragen over hoe u dit moet toepassen op uw zwembad neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Alle producten die u nodig heeft voor het behouden van schoonwater en waterbehandelingen

Vloeibaar chloor

Een absoluut voordeel van vloeibare chloor is de snelle werking. Wilt u snel een verschil zien in uw chloorwaarde dan kan u het best vloeibare chloor gebruiken.

Chloor tabletten

Chloor is het meest gebruikte desinfectiemiddel voor zwembaden en spa's en wordt vaak aan het water toegevoegd via chloortabletten in het zwembad.

Aqua test en navul setjes

Met een aqua test kunt u de belangrijkste waarden in uw water testen. Hierdoor kun je meteen zien of uw zwembadwater goed in balans is.

Zoutelektrolyse

Het voordeel van zoutelectrolyse is dat de zoutelectrode automatisch chloor aanmaakt die zorgt voor de ontsmetting van uw zwembadwater. Dit betekent dat u geen opslag hebt van gevaarlijke chemische producten en ook niet handmatig chloor hoeft toe te voegen aan het zwembad.

Doseersystemen

U bespaart kosten, omdat overdosering van reinigingsmiddelen wordt voorkomen. U werkt veilig, omdat u altijd werkt met de juiste dosering die geen schade toebrengt.

Merken en materiaal

Van den Heuvel zwembaden gebruikt de beste materialen voor uw zwembad. Al onze materialen zijn door ons uitvoerig getest.

Onze materialen en producten zijn van topmerken waardoor deze van hoge kwaliteit zijn.