Skip to content

Zwembad afdekking

Waarom kiezen voor een zwembadafdekking bij Van den Heuvel

Kies voor de juiste bescherming van uw zwembad

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van uw zwembad, maar een goede zwembadafdekking is net zo belangrijk. Een zwembadafdekking zorgt ervoor dat uw zwembad wordt beschermd tegen vuil en dat warmte wordt afgegeven of juist wordt vastgehouden.

Energiebesparend

Door het gebruik van een zwembadafdekking zorgt u ervoor dat de temperatuur van uw zwembad niet afneemt, hierdoor hoeft u de verwarming minder te gebruiken.

Verminderd onderhoud

Door het gebruik van een zwembadafdekking van Van den Heuvel zorgt u ervoor dat uw zwembad minder onderhoud nodig heeft en u langer kunt genieten van uw privé zwembad.

Besparing van de chemicaliën

Doordat je zwembad is afgedekt met een afdekking die door Van den Heuvel is aangelegd wordt uw zwembad beschermt door vuil of andere viezigheid, hierdoor hoeft u geen chemische goedjes meer in uw zwembad te gebruiken.

Wat kunnen wij voor u leveren

Ook leveren wij alle soorten afdekkingen bijvoorbeeld, lamellen afdekkingen ingebouwd of opbouw, foamdekens met opwikkelrol, en winternetten en bladernetten. Deze kunnen bevestigd worden met grondankers of rvs haringen.

Afdekken met noppenfolie

Noppenfolie is dun van materiaal en wordt veelal gebruik bij opzetzwembaden. Deze afdekking is alleen leverbaar in de kleur blauw.

Voordelen & Nadelen

Lage prijs tegenover een lage isolatiewaarde en korte levensduur

Foam afdekking

Een foam afdekking voor uw zwembad wordt gemaakt van een PE-bandweefsel met PE-coating en is leverbaar in de kleuren blauw en grijs.

Voordelen & Nadelen

Redelijke prijs en langere levensduur. Kan alleen niet worden ingebouwd.

Lamellenafdekking

Een lamellenafdekking voor uw zwembad is een betrouwbare, veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame afdekking.

Voordelen & Nadelen

Betrouwbaar, veilig, gebruiksvriendelijk en duurzaam tegenover een hogere prijs

Afdekking met winterzeil

Een winterzeil voor uw zwembad vindt u ook in ons aanbod. Zo’n winterzeil legt u over uw zwembad om deze in de herfst en winter te beschermen.

Voordeel & Nadeel

Door een winterzeil te gebruiken, is uw zwembad snel weer startklaar als het warmere weer begint.