Skip to content

Zwembad onderhoud

Van de Heuvel experts in onderhoud en service

Alles over het aanleggen van onderhoudsvriendelijke zwembaden

Voor het aanleggen van een onderhoudsvriendelijk zwembad kiest u voor de service van Van den Heuvel Zwembaden, de zwembadspecialist van Noord-Brabant. Als expert in aanleg en onderhoud van privé zwembaden leveren wij niet alleen perfecte kwaliteit, maar ook een snelle klantgerichte service en hoogwaardige producten.

Onze service

Bij Van den Heuvel zwembaden kunt u terecht met alle type zwembaden. Waaronder skimmer zwembaden en binnen zwembaden. U zit bij ons niet vast aan een onderhoudscontract zo heeft u altijd de keuze in welk onderhoud gewenst is. Wilt u wel een onderhoudscontract kunt u altijd contact met ons opnemen, dit is altijd bespreekbaar.

Wat maakt ons systeem onderhoudsvriendelijk?

Zoutelektrolyse en vloeibaar chloor

Wat betekent zoutelektrolyse

Een zoutelektrolyse is eigenlijk niets meer dan een continue dosering van chloor. Een chloorfabriekje noemen wij het ook wel eens.

Omtrek-skimming

Wat is omtrek-skimming

Uniek aan ons systeem is de omtrek-skimming, d.w.z. het drijvende vuil wordt periodiek aan de gehele omtrek van het zwembad afgevoerd.

Milieuvriendelijk systeem

Milieuvriendelijk

Wij van Van den Heuvel denken graag mee met het milieu en hoe wij dit kunnen toepassen, daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke onderhoud.