Onderhoudsvriendelijk zwembad

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Onderhoudsvriendelijk zwembad

Voor het aanleggen van een onderhoudsvriendelijk zwembad kiest u voor de service van Van den Heuvel Zwembaden, de zwembadspecialist van Noord-Brabant. Als expert in aanleg en onderhoud van privé zwembaden leveren wij niet alleen perfecte kwaliteit, maar ook een snelle klantgerichte service en hoogwaardige producten.

Onderhoudsvrij

Van den Heuvel Zwembaden biedt u een onderhoudsvriendelijk zwembad met een beproefd en befaamd zwembadsysteem. Niet alleen biedt Van den Heuvel als professioneel zwembadbouwer unieke waterbehandelingen door middel van zoutelektrolyse en vloeibaar chloor. Maar tijdens de bouw van onze zwembaden voorzien wij de baden van het unieke ‘omtrek-skimming’ systeem en een automatische bodemreiniging zodat u minder vaak onderhoud heeft aan het zwembad. Bovendien is dit systeem milieuvriendelijk. U kunt ook kiezen voor een ingebouwd waterfiltering systeem met behoud van uw stijlvolle zwembaddesign. Naast de voordelen van een onderhoudsvriendelijk aangelegd zwembad, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf en installatie van diverse zwembadtoebehoren.

Contactgegevens

Voor het aanleggen van een onderhoudsvriendelijk zwembad in uw tuin kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Ook voor opmerkingen, vragen of persoonlijk advies kunt u bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op via 0492 – 319309, stuur ons een e-mail vai info@vandenheuvelzwembaden.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht