Skip to content

Zwembad Renovatie

Lees alles over het renoveren van uw zwembad

Vakkundige renovatie bij ons geen probleem

Wanneer uw zwembad te maken krijgt met achterstallig onderhoud, de verwarming niet goed meer werkt of de tegels weleens vervangen mogen worden, doet u er goed aan om uw buitenzwembad te laten renoveren. Een vakkundige renovatie van uw zwembad is bij Van den Heuvel Zwembaden geen enkel probleem.

Renovatie bij Van den Heuvel zwembaden

Het laten opknappen van uw buitenzwembad kan om verschillende redenen gewenst zijn. Wellicht vindt u het zwembad niet mooi meer of is het laten renoveren gewoonweg noodzakelijk, omdat het anders gevaarlijke situaties kan opleveren. Scherpe randen van afgebroken tegels bevorderen namelijk niet bepaald de veiligheid. Wanneer u door ons uw buitenzwembad wilt laten opknappen, renoveren wij uw zwembad onder andere op de volgende manieren.

Alle renovatie ascepecten bij Van den Heuvel zwembaden

Nieuwe tegelrand of blokjes

Voor renovatie van uw zwembad kunt u bij ons ook terecht om uw tegeltjes of blokjes te laten vervangen. Zo kunt u altijd veilig uw zwembad in of uit.

Nieuwe afdekking

Voor renovatie van uw zwembad kunt u bij ons terecht voor nieuwe afdekking, zodat uw zwembad altijd schoon en op dezelfde tempratuur blijft.

Nieuwe verwarming

Voor renovatie van uw zwembad heeft u keuze uit verschillende verwarming elementen denk bijvoorbeeld aan zonne-energie.

Opbouw en/of afdekking

Voor een nieuwe opbouw/afdekking kunt u ook bij Van den Heuvel ook terecht kijk bijvoorbeeld naar onze foam, winterzeil of lamellenafdekking.

Nieuwe folie

Voor renovatie van uw zwembad kunt u kiezen voor nieuwe folie en indien dit nodig is kunnen we voor u ook een nieuwe viltlaag aanbrengen.

Extra's

U kunt bij van Den Heuvel zwembaden ook terecht voor vele andere extra's. Denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting of een ingebouwde trap in uw zwembad.

Inzetbaar voor alle soorten zwembaden

U hoeft natuurlijk geen Van den Heuvel zwembad te hebben om een renovatie door ons bedrijf uit te laten voeren. Wij renoveren namelijk ieder type zwembad! In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om uw oude systeem om te laten bouwen naar ons systeem, zodat u geniet van een zwembad met weinig onderhoud en veel zwemplezier.

Wanneer u vragen heeft of persoonlijk advies wenst, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.