Skip to content

Onze diensten

Van den Heuvel zwembaden

Wat kunnen wij voor u en uw zwembad wensen betekenen?

Altijd al een eigen zwembad gewild of bent u op zoek naar iemand die uw oude zwembad weer nieuw leven kan inblazen dan bent u bij Van den Heuvel zwembaden aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden laten wij uw zwembad wensen uitkomen.

Welke diensten bieden wij u aan

Bij Van den Heuvel zwembaden kunnen wij u helpen met niet alleen het aanleggen of renoveren van uw zwembad, maar kijken wij ook mee naar uw onderhoud of naar een mogelijkheid om uw zwembad milieuvriendelijk te maken met een van onze installatietechnieken.

Welke diensten kunnen wij u bieden

Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking zorgt ervoor dat uw zwembad wordt beschermd tegen vuil en dat warmte wordt afgegeven of juist wordt vastgehouden.

Installatietechnieken

Bij Van den Heuvel zwembaden leveren wij een krachtige filter installatie waardoor u in een kort tijdsbestek gefilterd water in uw zwembad heeft.

Zwembad onderhoud

Als expert in aanleg en onderhoud van privé zwembaden leveren wij niet alleen perfecte kwaliteit, maar ook een snelle klantgerichte service en hoogwaardige producten.

Zwembad aanleggen

Onze baden worden al sinds 1971 volgens een door ons zelf ontworpen systeem gebouwd. Dit systeem zorgt er dan ook voor, dat de veel gehoorde klacht van onderhoud tot het verleden behoort.

Zwembad renoveren

Wanneer uw zwembad te maken krijgt met achterstallig onderhoud, de verwarming niet goed meer werkt of de tegels wel eens vervangen mogen worden, doet u er goed aan om uw buitenzwembad te laten renoveren.

Heeft u vragen ?

Heeft u meer vragen over onze diensten of wilt u gebruik maken hiervan neem dan contact met ons op.