Skip to content

Alles over zwembad installatie technieken

Van den Heuvel zwembaden

Vakkundige zwembad installaties

Een modern zwembad is veel meer dan alleen een kuil gevuld met water. De waterkwaliteit en -temperatuur zijn van essentieel belang voor uw gezondheid. De zwembad installatie technieken die wij van Van den Heuvel zwembaden gebruiken voor aanleg van uw eigen zwembad in Best, zijn dan ook met zorg door ons geselecteerd.

U kunt bij ons krachtige filterinstallaties voor uw zwembad kopen. Wij kunnen verschillende filter- en doseertechnieken alsmede water verwarmende systemen leveren.

Bent u op zoek naar een duurzame zwembadbouwer in Best?

Als uiterst bewuste gemeente op het gebied van duurzaamheid wilt u die bewustheid waarschijnlijk ook doorvoeren in uw plan omtrent zwembad aanleg. Hiertoe bieden wij verschillende mogelijkheden.

Zo gebruikt een lucht/water warmtepomp de buitenlucht als energiebron om het water te verwarmen. Het betreft een emissieloze oplossing wanneer wij die laten functioneren door middel van zonnepanelen. U kunt tevens zonnecollectoren bij uw zwembad kopen die de hitte van de zon aanwenden om het zwemwater direct te verwarmen. Door middel van een zwembad-verwarmingsvoorziening in combinatie met een warmtewisselaar, kunnen wij de watertemperatuur tenslotte op peil houden door de warmte van reeds aanwezige boilers, cv’s of warmtepompen te hergebruiken. Dat scheelt flink qua verwarmingskosten.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Aqua Best in eigen tuin

Wij zijn een zwembadbouwer die in de regio meer dan 1.000 particuliere zwemvoorzieningen heeft aangelegd, sinds onze oprichting in de jaren 70 van de vorige eeuw. Dat zorgt ervoor dat wij al wel eens in iedere specifieke klantbehoefte hebben voorzien. Wij kunnen u een groot aantal oplossingen schetsen voor uw specifieke tuin in Best en u kunt die oplossingen desgewenst vooraf met eigen ogen in de regio komen aanschouwen.

Zwembad aanleg draagt significant bij aan het leef- en woonplezier van mensen. Het waarborgt zowel gezondheid als ontspanning. Wanneer mogen wij kennis met u komen maken?