Skip to content

Alles over zwembad onderhoud

Van den Heuvel zwembaden

Ontdek de informatie van zwembad overhoud

Veel mensen kijken op tegen het onderhoud dat met een zwembad gemoeid is. Het is een van de redenen om ervoor te kiezen om geen eigen zwemfaciliteit aan huis te nemen terwijl daar wel ruimte voor is. Dat is zonde want een eigen zwembad biedt een grote meerwaarde in uw leven en vormt bovendien een waardevaste vastgoedinvestering.

Om de mate van noodzakelijk onderhoud van uw zwembad te kunnen beperken, is het ontwerp allereerst belangrijk. Bij Van den Heuvel hebben we in ons (ruim) 50-jarig bestaan een speciaal concept ontwikkeld op basis van omtrek-skimming, waarbij het drijvende vuil periodiek via de gehele omtrek van het zwembad wordt afgevoerd. Ook vindt automatische bodemreiniging plaats waardoor u hier zelf niet mee aan de slag hoeft.

Ook t.b.v. zwembad onderhoud service

Ons ontwerp bespaart u kosten t.a.v. zwembad onderhoud en waarborgt dat u zelf niet dagelijks veel tijd kwijt bent om het water helder te houden. Onze installatietechnieken zijn bovendien eenvoudig in bediening.

Eenmaal per jaar maakt u uw zwembad zowel zwem- als winterklaar. Mocht u dat willen dan kunt u bij ons daarvoor alsnog een zwembad onderhoud service contract afnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook contractloos opdracht geven om additioneel zwembad onderhoud te komen plegen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Tip: kies voor een goede afdekking van uw zwemfaciliteit!

Wij raden u aan om uw zwembad te voorzien van een afdekking. Daardoor behoudt u een constante temperatuur van het water hetgeen energiezuinig werkt en meer comfort biedt. Daarnaast houdt dit vuil en viezigheid tegen op de momenten dat u niet zwemt, waardoor minder chemicaliën en reinigingsstoffen nodig zijn t.b.v. behoud van de kwaliteit van het zwemwater. Een dergelijke voorziening is dus zeer nuttig met het oog op zwembad onderhoud en bespaart u de nodige kosten. Daarbij zorgt een afdekking ook nog eens voor extra veiligheid.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw tuin.