Skip to content

Altijd zwemplezier in Veghel

Van den Heuvel zwembaden

Uw eigen zwembad in Veghel

Met een gemiddelde WOZ-waarde in 2023 € 375.253 in Veghel, zijn er heel wat fraaie woningen te vinden in uw woonplaats. Een van de aspecten waarvan mensen aangeven dat zij het als een significante toegevoegde waarde t.a.v. het woonplezier vinden, betreft de beschikking over een eigen zwembad. Een eigen zwembad kopen is een interessante investering die de vastgoedwaarde verhoogt maar waar u allereerst veel plezier aan beleeft.

Overweeg zwembad aanleg in Veghel

Met het nieuwe gemeentelijke zwembad de Beemd beschikt Veghel per medio 2023 over een nieuw, modern binnenzwembad gelegen direct in het centrum van uw woonplaats. Met mooi zonnig weer gaat er echter niets boven lekker buiten zwemmen en genieten van de zomerse temperaturen. Daarvoor moet men naar het buitenbad Laco Veghel. Dat is echter maar beperkt open van begin juni tot begin september. Wilt u al vroeger en tot later in het seizoen van zwemplezier genieten? Overweeg dan zwembad installatie in eigen tuin. Dan zijn uw openingstijden onbeperkt.

Als lokaal bekend zwembadbouwer zet Van den Heuvel uit Gemert de mogelijkheden graag voor u op een rij. Wij bieden oplossingen voor ieder budget. Ook zwembadrenovatie hoort daarbij.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een investering die u geen windeieren zal leggen

Als zwembadbouwer met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij een oplossing voor u realiseren die voorziet in de zwembehoeften van uw volledige gezin. Zelfs als uw ruimte beperkt is kunnen wij integrale zwembad aanleg faciliteren waarmee u en uw gezinsleden zowel kunnen afkoelen, spelen als sporten. Een eigen zwembad installatie in Veghel is met andere waarde niet alleen een financieel waardevaste investering, maar draagt ook significant bij aan uw gezondheid en geluk.

Ook na realisatie van uw zwemvoorziening in Veghel blijft Van den Heuvel graag betrokken. U kunt bij ons alle benodigde zwembadaccessoires en verbruiksartikelen kopen. Geef ons een belletje en wij komen naar u toe!