Skip to content

Betonnen inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Waarom kiezen voor een inbouwzwembad van beton?

Een inbouw zwembad dat wordt vervaardigd uit beton, biedt de mogelijkheid om een eigen zwemfaciliteit te genereren die compleet op maat gemaakt wordt. Er is sprake van volledige keuzevrijheid ten aanzien van het ontwerp. U kunt daardoor kiezen voor elke denkbare lengte en vorm.

Kiest u voor de realisatie van een inbouw zwembad uit beton, dan weet u zeker dat de levensduur van uw zwemfaciliteit gewaarborgd is. Door de sterkte van beton kent het een ultieme duurzaamheid ten opzichte van het gebruik van andere materialen. Zo’n zwembad, dat gaat nooit kapot.

Nog meer redenen om voor een inbouw zwembad van beton te kiezen

Vindt u die typische betonlook een aanwinst voor het oog, dan laten wij dat zo. Maar u kunt ook andere typen afwerking laten aanbrengen zoals tegels, pleisters of een soft-folie. Beton is geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij adviseren in beginsel een betonnen inbouw zwembad, maar beton is net zo goed te gebruiken ten behoeve van de realisatie van een opbouwbad. Het is maar net wat u wilt!

Het sterke maatwerkkarakter van een (inbouw) zwembad uit beton, kent wel een prijskaartje. Voor al dat maatwerk moet wat worden betaald. Realiseer u echter dat zo’n zwembad een leven lang mee gaat. De afmetingen, de wijze van afwerking alsmede de aan te brengen systemen en accessoires, zijn bepalend voor de totaalprijs van uw zwembad.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een waterdichte oplossing

Het is een hele klus om de waterdichtheid van een betonnen inbouw zwembad te kunnen garanderen. In de regel wordt daarbij gebruik gemaakt van een zwembadfolie die op maat wordt geknipt en waarvan de naden waterdicht aan elkaar worden bevestigd. Teneinde waterverspilling tegen te gaan, wordt een dergelijk zwembad uitgerust met hoogwaardige systemen die het water filteren en de waterkwaliteit voortdurend opwaarderen.

De wijze waarop een inbouw zwembad uit beton wordt opgebouwd, kan verschillen. Vloeibaar beton kan hiertoe gegoten worden maar er kan ook gebruik gemaakt worden van prefab delen en speciale blokken.

Maak een afspraak met ons dan leggen wij u alles uit over de realisatie van een eigen betonnen zwembad bij u in de tuin.