Skip to content

Binnenzwembad

Van den Heuvel zwembaden

Binnenzwembad

Al sinds 1971, toen een eigen zwembad voor veel mensen nog volstrekt onmogelijk leek, worden de zwembadsystemen die in eigen beheer door Van den Heuvel Zwembaden zijn ontwikkeld, al gebouwd. Onze systemen ten aanzien van een zwembad buiten of binnen hebben zich in de loop der tijd ruimschoots bewezen. Onze techniek functioneert duurzaam, effectief en efficiënt.

Vandaag de dag is een eigen zwembad in de tuin veel conventioneler en er zijn zelfs heel wat mensen die een binnenzwembad willen laten aanleggen. Ook daarvoor kan men terecht bij Van den Heuvel.

Binnenzwembad laten bouwen en het jaar rond genieten

Zwembaden voor binnen hebben diverse voordelen. Ten eerste kunt u daar heel het jaar gebruik van maken. Niet alleen om lekker af te koelen maar bijvoorbeeld ook als binnenspeelplaats voor de kinderen en als indoor-sportfaciliteit. Zwemmen is gezond voor heel het lijf. Een binnenzwembad thuis biedt dus een permanente voorziening om in beweging te kunnen blijven.

Overweegt u om een zwembad binnen in plaats van buiten aan te laten leggen, dan zorgt dat ook voor minder onderhoudslasten. De watertemperatuur blijft in een binnenomgeving bovendien beter op peil hetgeen minder energielasten voor waterverwarming vergt. De waterkwaliteit van zwembaden binnen moet vanzelfsprekend ook bewaakt worden en d.m.v. chemicaliën en dergelijke gestuurd. De invloeden door vervuiling zoals algen en bladval zijn hier echter een stuk geringer als buiten. Ook dat kan een reden zijn om een binnenzwembad te laten bouwen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook voor professionele toepassing

Een binnenzwembad aanleggen verrichten wij zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Beschikt u als ondernemer bijvoorbeeld over een wellnessfacilteit zoals een spa en een sauna? Dan is het toch heerlijk om uw gasten ook de mogelijkheid tot zwemverkoeling te bieden. Om ze hiervan steeds te kunnen garanderen, ongeacht de weersomstandigheden, kiest u het beste voor een zwembad binnen. Door een bouwkundig ontwerp te realiseren met behulp van glazen schuifpuien en dergelijke, behoudt u de zojuist genoemde voordelen maar creëert u toch een sterke connectie met al uw buitenfaciliteiten.

Overleg vrijblijvend met ons wat de mogelijkheden zijn.