Skip to content

Buitenzwembad

Van den Heuvel zwembaden

Buitenzwembad aanleggen?

Niets is heerlijker dan wanneer men kan beschikken over een buitenbad in de eigen tuin. U vermijdt de drukte in het openbare zwembad en kunt zo dagelijks in een oogwenk afkoelen in uw eigen zwembadvoorziening. Op vakantie gaan om te kunnen relaxen aan het water is dan niet meer nodig. Ontspannen doet u gewoon thuis.

Een buitenzwembad in de tuin is bovendien een ideale speelplaats voor kinderen. U heeft geen omkijken meer naar ze. En wanneer u op een gezonde en weinig belastende manier wilt bewegen, dan biedt een buitenbad in uw tuin u ook nog eens de gelegenheid om elke dag heerlijk wat baantjes te trekken.

Buitenzwembad inbouw is een vak apart

Overweegt u een buitenzwembad in uw tuin, realiseer u dan dat de inbouw daarvan specialistisch werk is. U kunt kiezen uit een groot aantal opties en de vraag is altijd wat het beste bij u past. Met meer dan 50 jaar ervaring adviseert Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert u graag. De totale realisatie van uw bad nemen wij met alle plezier voor onze rekening.

De wijze waarop verwarming van uw buitenzwembad plaats dient te vinden is een van de aspecten waaraan wij samen met u aandacht zullen besteden. Het is wenselijk om het water in een buitenzwembad te verwarmen omdat dit steeds weer geneigd is om af te koelen naar een onaangename temperatuur. In te koud water kunt u natuurlijk niet genieten. Voor de verwarming van uw buitenzwembad kunt u bij ons kiezen uit verschillende technieken zoals een warmtepompsysteem, zonnecollectoren en warmtewisselaars. Wij leggen u de voor- en nadelen graag uit.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Heerlijk genieten van een zwembad in uw eigen tuin

Neem vrijblijvend contact op met Van den Heuvel Zwembaden zodat wij u kunnen informeren over wat er allemaal komt kijken bij een buitenzwembad aanleggen. Wij helpen u met het samenstellen van een ontwerp en bij het maken van de juiste keuzes. Ons doel is om een onderhoudsarme voorziening voor u te genereren waar u vooral plezier aan beleeft, maar waar u nauwelijks omkijken naar zult hebben. Overleg vrijblijvend met ons wat de mogelijkheden zijn.