Skip to content

Complete zwembad installatie

Van den Heuvel zwembaden

Ruime zwembad oplossingen

Met meer dan 5 decennia aan ervaring met de realisatie van privé zwembaden, is Van den Heuvel Zwembaden hét adres voor al uw particuliere zwembehoeften. Bent u benieuwd naar wat complete zwembad installatie voor u aan kosten met zich meebrengt? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op!

Van den Heuvel is in staat om diverse modellen zwembaden te leveren. De maatvoering is door u geheel naar wens te bepalen. Daarnaast spelen ook het toebehoren en de wijze van afwerking een rol tan aanzien van wat een zwembad installatie aan kosten voor u met zich meebrengt. Samen met u bekijken wij eerst welke mogelijkheden er zijn en helpen wij u, al naar gelang uw beschikbare budget, om de juiste keuzes te maken.

Veel plezier met en weinig onderhoud aan uw zwembad installatie

Voor veel particulieren speelt naast de omvang van de investering ook de afweging t.a.v. onderhoud van hun zwembad installatie een rol. Mensen willen vooral genieten en weinig omkijken hebben naar hun zwemfaciliteit. Dat hebben wij bij Van den Heuvel goed begrepen en daarom hebben wij in de loop der jaren een unieke systeemsamenstelling gerealiseerd die hierin voorziet.

Kenmerkend voor een Van den Heuvel-zwembad is de toepassing van omtrek-skimming, een techniek die drijfvuil automatisch via de zwembadomtrek afvoert en het water helder houdt. Ook automatische bodemreiniging passen wij veelvuldig toe. Dat garandeert voortdurend de mogelijkheid van een uiterst frisse duik.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Voor ieder budget een zwemfaciliteit

Complete zwembad installatie kan veelomvattend zijn. Wij loodsen u met veel plezier door alle keuzemogelijkheden heen. Iedere investering brengt voordelen met zich mee. Zo bespaart u door zwembad-afdekking op energie en reinigingsmethoden omdat het water helder blijft en beter op doeltemperatuur. Samen met u kijken wij naar het kostenplaatje op de lange termijn.

Wilt u geen grote investering doen, dan realiseren wij met alle plezier een eenvoudige plungepool voor u. Klein van formaat maar toch heerlijk om in af te koelen.