Skip to content

Overweegt u zwembadbouw in Brabant?

Van den Heuvel zwembaden

Professionele zwembadbouw in Brabant

Medio 2022 hing de toekomst van het buitenzwembad in Veghel, het enige buitenbad in de regio, aan een zijden draadje. Vanuit de politiek en een speciaal opgerichte belangengroep was men druk doende om het bad voor de gemeente te behouden. Waar anders laat je je kinderen immers lekker buiten zwemmen bij warm weer? Wij van Van den Heuvel Zwembaden hebben daarover wel een idee. Het is voor menigeen vandaag de dag mogelijk een zwembad te plaatsen in eigen tuin. Heeft u de ruimte, overweeg dat dan.

Voordelen van een eigen zwembad plaatsen in Veghel

Een eigen zwembad is een aantrekkelijke investering met niet alleen vastgoedtechnisch een waardevast karakter, maar ook een investering die bijdraagt aan de kwaliteit van uw leven. Stel u voor, u kunt al vroeg in het seizoen op ieder gewenst moment een frisse duik nemen; U heeft nooit last van overmatige drukte en u en uw kinderen kunnen er heerlijk in afkoelen, ontspannen en bewegen. Door onze slim uitgedachte concepten is de mate van benodigd zwembad onderhoud bovendien beperkt.

Beschikt u al over een zwemfaciliteit aan huis maar haalt u er naar eigen oordeel niet alles uit? Wij bieden ook mogelijkheden tot zwembad renovatie. Daarmee kunnen we zorgen voor zowel een esthetische als een functionele upgrade.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Uw zwempartner direct in de buurt gevestigd

Onze zwembad service is alles omvattend. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, levering, aanleg, renovatie, installatie technische werkzaamheden en onderhoud. Dat laatste leveren wij zowel periodiek op contractbasis als incidenteel, zonder dat u ook maar ergens aan vast zit.

 

In onze ontwerpen proberen wij de noodzaak van zwembad onderhoud echter altijd tot een minimum te beperken. Onze systemen t.b.v. automatische bodemreiniging en omtrek skimming waarborgen de helderheid van uw water in Veghel voortdurend.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende oriëntatie.