Skip to content

De perfecte zwembad service voor u in Boxtel

Van den Heuvel zwembaden

Uw droomzwembad in Boxtel

Het Dommelbad in Boxtel, daar kun je natuurlijk heerlijk zwemmen. Zowel recreatief als sportief. Maar alleen overdekt. En dat terwijl u als liefhebber graag de zon op uw huid voelt tijdens het dompelen.

Dan maar naar recreatieplas De Langspier in Boxtel, want daar zwem je wel in de buitenlucht. Helaas is dit natuurbad een groot gedeelte van het jaar gesloten en kent het tijdens het seizoen ook in de ochtend en avond strikte sluitingstijden. Maak het uzelf als zwemliefhebber daarom gemakkelijk en overweeg om een zwembad in eigen tuin te plaatsen. Dat biedt legio voordelen.

Ook voor zwembad renovatie en zwembad onderhoud

Door een zwembad te plaatsen in eigen tuin heft u een groot aantal nadelen van zwemmen in openbare gelegenheden op. U kunt buiten baden wanneer u dat wilt want met sluitingstijden heeft u niet meer te maken. De temperatuurbeheersing is ideaal wat betekent dat het water niet eerst moet opwarmen bij de start van het zwemseizoen. Bovendien weet u zeker dat u altijd in 100% fris en betrouwbaar water zwemt. Dit in tegenstelling tot de natuurwatervoorzieningen bij u in Boxtel.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Heerlijk afkoelen

De zwembad service van Van den Heuvel, dé zwembadbouwer in Oost-Brabant en dus ook van de regio Boxtel, is veelomvattend. Onze dienstverlening omvat het totale proces van ontwerp tot realisatie. U kunt bij ons terecht voor accessoires en onderhoud, ook nadat wij uw bad gerealiseerd hebben.

Beschikt u over een verouderde zwemfaciliteit? Laat ons die dan van een facelift voorzien. Zwembad renovatie door Van den Heuvel levert u een autonoom functionerend zwembad op, luw in onderhoud en gemakkelijk in gebruik.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons vrijblijvend! Uw zwemplezier is onze zorg.