Skip to content

Dé zwembadbouwer in de regio Deurne

Van den Heuvel zwembaden

Complete zwembadservice voor particulieren in Veldhoven.

Typt u ‘zwembad in Deurne’ in in een willekeurige zoekmachine, dan krijgt u allereerst informatie over zwembad De Wiemel. Voor velen in uw gemeente is dat een begrip omdat dit openbare zwembad al sinds de jaren ‘70 van de vorige eeuw bestaat. Afgezien van het feit dat veel mensen met regelmaat een toegangsticket of abonnement voor dit zwembad kopen, is het ook de locatie waar menig Deurnenaar zijn zwemdiploma behaalde.

Bent u echter de drukte en de door de energietarieven al maar stijgende toegangsprijzen van dergelijke openbare zwemfaciliteiten moe, overweeg dan zwembad aanleg in uw eigen tuin in Deurne. Er zijn legio mogelijkheden binnen haast ieder budget.

Particuliere zwembad installatie: héél aantrekkelijk

Als Gemerts bedrijf is zwembadbouwer Van den Heuvel, met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, op slechts 15 autominuten van u gevestigd. Wij zijn bekend met het volledige ‘klappen van de zweep’ ten aanzien van zwembad aanleg. Dat er daarbij sterk uiteenlopende behoeften en budgetten zijn is ons bekend. Wij realiseren echter voor iedere zwemfan in Deurne een passende oplossing.

Een eigen zwembad kopen, dat lijkt een hele stap. Maar heeft u er de ruimte voor, en dat is trouwens sneller het geval dan u wellicht denkt, realiseer u dan de aantrekkelijkheid van deze investering. Allereerst is er natuurlijk het zwemplezier dat uw leven verrijkt, dat gezond bewegen faciliteert almede afkoeling in de zomer. Zwembad installatie is echter een meerwaarde voor u woning en draagt significant bij aan de woningwaarde (gemiddelde WOZ-waarde in Deurne is € 300.000).

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hebben we u overtuigd of niet?

Bekijk gerust alle mogelijkheden op het gebied van zwembad aanleg die Van den Heuvel biedt via de website. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Wij zijn altijd in de buurt en staan u met plezier en op persoonlijke wijze met raad en daad te woord. Ook na realisatie of renovatie van uw zwemfaciliteit blijven wij graag betrokken en aanspreekbaar ten behoeve van al uw vragen en behoeften.

Van den Heuvel Zwembaden, dat is pas vertrouwd!