Skip to content

Diep inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Zwemliefhebber? Overweeg een diep inbouw zwembad te kopen!

Houdt u ervan om regelmatig wat baantjes te trekken? Bent u een zwemfanaat? Of wilt u uw tienerkinderen een ideale speelfaciliteit thuis bieden, zodat ze zich dagelijks urenlang kunnen vermaken wanneer de buitentemperatuur dat toelaat? Realiseer dan een diep inbouw zwembad bij u in de tuin. Daar zult u decennialang plezier van hebben.

De voordelen van een diep inbouw zwembad

Wilt u een diep inbouw zwembad kopen, dan kunt u terecht bij Van den Heuvel Zwembaden in Gemert. Al meer dan een halve eeuw zijn wij dé zwembadexpert van de regio. T.o.v. een opbouwzwembad biedt een inbouw zwembad het voordeel van een instap op grondniveau. U plonst m.a.w. zo, zonder klimmen het water in. In esthetisch opzicht ziet dit type zwembad er bovendien veel fraaier uit aangezien het veel beter inpasbaar is in uw buitenomgeving.

Houdt u niet alleen van afkoelen maar ook van actief zwemmen? En wilt u de mogelijkheid bieden om te kunnen duiken, dan kunt u er het beste voor kiezen om een diep inbouw zwembad te laten realiseren. Op die manier wordt voorkomen dat men ongewenst contact maakt met de bodem. Dit vergroot m.a.w. de veiligheid en het gemak, maar let op met kleine kinderen. Eventueel kunt u overwegen om uw zwembad te omheinen en af te schermen voor personen die het zwemmen nog niet voldoende beheersen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Legio mogelijkheden

Een diep inbouw zwembad kopen, daarvoor ga je natuurlijk naar Van den Heuvel in Gemert. Wij bieden diverse mogelijkheden qua vorm en materialen. Ook t.b.v. de additionele systemen zoals t.a.v. waterzuivering en -temperatuurbeheersing kunt u bij ons terecht. En ook een nagenoeg energieneutraal diep inbouw zwembad kunnen wij realiseren.

Wij loodsen u d.m.v. onze adviezen door de verschillende keuzemogelijkheden. De totale projectrealisatie nemen wij u uit handen. U hoeft alleen maar plezier te hebben en te genieten.