Skip to content

Een écht zwembad kopen in Schijndel

Van den Heuvel zwembaden

Uw eigen privé zwembad

Met de aanwezigheid van kampeerwinkel de Wit weten de mensen in de hele regio Schijndel dat de weg naar ontspanning altijd kort is. In deze maxi-store vindt men zelfs een breed assortiment zwembadartikelen en opblaasbare zwembaden. Handig voor thuis of om mee te nemen op reis, naar de camping bijvoorbeeld. En voor wie thuis van een eigen zwemfaciliteit aan huis wil genieten is er ook goed nieuws. Want voor aanleg van een vaste, échte zwembad installatie is Van den heuvel zwembaden – al meer dan 50 jaar dé expert in de realisatie van privézwembaden – direct in de omgeving gevestigd.

Een zwembadbouwer voor thuis

Voor wie thuis van de zon wil genieten in eigen tuin, zonder alle stress die met op reis gaan gemoeid is, bieden wij een breed assortiment aan mogelijkheden op het gebied van zwembad aanleg. Waar gaat de reis dit jaar heen? Nergens! Blijf gewoon lekker thuis in uw woning in de regio Schijndel. En geniet van uw verblijf alsof u op vakantie bent, met een eigen zwemfaciliteit aan huis waar u op elk gewenst moment van kunt genieten. Alleen of met vrienden.

Bij Van den Heuvel bieden we oplossingen op het gebied van privé zwemmen binnen vrijwel elk budget. Oplossingen die voorzien in afkoelmogelijkheden, speelmogelijkheden, sportieve zwemmogelijkheden of combinaties daarvan.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Blijft u dit jaar ook thuis?

Zwembad aanleg vergt een investering, net als op vakantie gaan. Maar van de zwembadoplossingen van Van den Heuvel geniet u niet slechts enkele weken, maar decennialang. Wij realiseren een onderhoudsarme en energie neutrale oplossing in de tuin van uw woning in Schijndel. U kunt bij ons een zwembad kopen dat energietechnisch autonoom functioneert en nagenoeg zelfreinigend is. Bovendien kan een esthetisch fraaie inpassing in uw huiselijke omgeving gewaarborgd worden door middel van een mooi ontwerp, natuurstenen tegelranden, modern trappenwerk en natuurlijk ledverlichting.

Dat is wellness! En dat direct in uw tuin in Schijndel.