Skip to content

Een eigen inbouw zwembad in Gilze en Rijen

Van den Heuvel zwembaden

Lekker buiten zwemmen

Laten we u anno 2022 meteen de belangrijkste reden vertellen waarom u er goed aan doet om een eigen inbouw zwembad te kopen, wanneer u in de gemeente Gilze en Rijen woonachtig bent. Wellicht wist u het al, maar uw woonplaats is recordhouder sinds de zomer van 2019. Destijds werd namelijk in Gilze-Rijen de hoogste temperatuur in Nederland sinds het begin van de temperatuurmeting waargenomen. Met bijna 41°C was het destijds bloedheet. De klimaatverandering doet helaas vermoeden dat dit record niet lang zal standhouden.

Een inbouw zwembad kopen in Gilze en Rijen

Weet u nog hoe u die dag hebt ervaren? Veel mensen werden bevangen door de hitte. Bij dit soort temperaturen is het zelfs binnenhuis en in de schaduw niet mogelijk om de verkoeling te vinden waar men behoefte aan heeft. Lekker buiten zwemmen in een fijne openbare aangelegenheid is er in Gilze Rijen sowieso niet bij. En zelfs als dat wel kon, is het op zo’n warme dag nog veel te heet om erop uit te gaan. Openbare zwemgelegenheden zoals Den Butter kennen bovendien vroege sluitingstijden. Maar vroeg in de ochtend en laat in de avond is het op zo’n dag ook nog heet. Door een inbouw zwembad te kopen voor in uw tuin, biedt u zichzelf echter op ieder moment van de dag de mogelijkheid om direct verkoeling te vinden.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Invulling voor elke behoefte

Maar verkoeling is niet de enige reden waarom een inbouw zwembad in Gilze en Rijen ideaal voor u is. De mogelijkheden op het gebied van de realisatie van privé zwemaangelegenheden zijn groot. Ook wanneer u een sportieve zwemmer bent of u vooral een speelplek wilt bieden aan uw kinderen, dan kan dat gerealiseerd worden. Zelfs in een klein bad kan door middel van jetstream-technologie nog sportief gezwommen worden tegenwoordig.

U ziet het, de realisatie van een zwemfaciliteit in eigen tuin biedt legio mogelijkheden en voordelen. Maak daar dus gebruik van. Daar krijgt u geen spijt van.