Skip to content

Een eigen privé zwembad kopen

Van den Heuvel zwembaden

Geniet van uw eigen zwembad

Soms lopen de temperaturen al in de lente hoog op. En dat duurt vaak voort tot ver in de lente. Menig persoon krijgt dan zin in het nemen van een frisse duik. De openbare buitenbaden in Son zijn echter niet altijd open. Overweeg daarom eens zwembad aanleg in uw eigen tuin. Dan zwemt u voortaan:

  • 24 uur per dag, ook vroeg in de ochtend en laat op de avond;
  • Gedurende – indien u dat wilt – heel het jaar.

Door middel van de aanleg van een geavanceerde zwembad installatie beschikt u jaarrond over fris, schoon zwemwater. Perfect op temperatuur!

Zwembadbouwer gevestigd nabij Son

Wij van Van den Heuvel gaan graag het gesprek met u aan over de realisatie van een eigen zwemfaciliteit thuis. U kunt bij ons terecht voor een systeem op maat voorzien van de modernste reinigingstechnieken en temperatuur beheersingssystemen. Autonoom functionerend op basis van zonne-energie wanneer u dat wilt.

Energiebesparend zijn ook de afdekmogelijkheden die wij t.a.v. de realisatie van uw zwembad in Son kunnen leveren. Onze lamellen afdekkingen, al dan niet ingebouwd, foamdekens met opwikkelrol en winter- en bladernetten beperken ook de onderhoudslast van uw zwembad. U ziet het, Van den Heuvel biedt een totaal-assortiment.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Heerlijk afkoelen

Samen met vrijwel de gehele provincie Limburg behoort Son in Oostelijk Brabant tot het gebied waar gemiddeld de meeste tropische dagen per jaar geregistreerd worden. Vrij recentelijk werden in deze regio nog temperatuurrecords gebroken, ver boven de 40 graden Celsius. Door een eigen zwembad te kopen biedt u dergelijke hete dagen het hoofd. U houdt het hoofd koel!

Als zwembadbouwer in uw regio kunnen wij echter ook zwembad aanleg verzorgen gericht op het vervullen van andere behoeften. Denk aan de realisatie van een sportieve zwemfaciliteit of een speelbad voor de kinderen. Van den Heuvel Zwembaden komt graag bij u langs in Son om de mogelijkheden te bespreken.