Skip to content

Een onderhoudsvrij zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Geen onderhoud nodig

Een eigen zwembad thuis is een luxe. Maar het brengt dikwijls ook veel verplichtingen met zich mee. De waterlijn reinigen; Dagelijks bladeren scheppen; Regelmatig de bodem en de wanden schoonmaken; De PH-waarde controleren alsmede de chloorbalans en aanpassen. En natuurlijk zo nu en dan het water verversen. Voelt u daar allemaal weinig voor en staat al die moeite de investering in een eigen zwemfaciliteit thuis in de weg? Overweeg dan de aanschaf en installatie van een zwembad van Van den Heuvel zwembaden. Wij leveren uw zwembad onderhoudsvrij op.

Hoe maken jullie een zwembad onderhoudsvrij?

Van den Heuvel heeft in zijn 50-jarige historie als zwembadbouwer een eigen systeem ontwikkeld waardoor u weinig onderhoud heeft aan uw zwembad en u er iedere mooie dag vooral van kunt genieten. Ons unieke systeem van omtrek-skimming zorgt ervoor dat drijfvuil periodiek aan de gehele omtrek van het zwembad aan de oppervlakte wordt afgevoerd. Een systeem t.b.v. automatische bodemreiniging waarborgt vervolgens een onderhoudsvrij karakter van uw zwembad.

 

Om energie van de reinigings- en filtersystemen te besparen, is het aan te raden om een afdeksysteem te laten installeren. Een fraaie lamelafdekking zorgt er niet alleen voor dat er minder vuil in het water terecht kan komen, maar handhaaft ook nog eens de watertemperatuur op koelere dagen waarop u wellicht niet zwemt.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Wij zijn uw partner in heerlijk genieten

Van den Heuvel ontwerpt samen met u een zwembad dat voldoet aan uw wensen, dat past binnen uw budget en dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Voor de ingebruikname of het winterklaar maken van uw zwemfaciliteit kunt u bovendien een beroep doen op onze expertise. Dat vergt geen contract en kan gewoon op afroep. Op die manier heeft u volstrekt geen omkijken naar uw zwemfaciliteit.

Genieten van een onderhoudsvrij zwembad! Dat kan vandaag de dag, want Van den Heuvel maakt het voor u mogelijk. Neem gerust contact met ons op.