Skip to content

Een zwembad aanleggen met Van den Heuvel: Uw droomtuin

Van den Heuvel zwembaden

De eerste stap naar uw eigen zwemparadijs

Stelt u zich eens voor: een zonnige dag in uw eigen tuin, met het comfort van een frisse duik binnen handbereik. Dat is de droom die Van den Heuvel zwembaden voor u kan realiseren. Het aanleggen van een zwembad in uw tuin is een avontuur waarbij Van den Heuvel u van begin tot eind begeleidt. Het proces van begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en de mogelijkheden centraal staan. Van den Heuvel luistert, adviseert en ontwerpt het zwembad dat naadloos aansluit bij uw dromen en uw tuin.

Van ontwerp tot realisatie: een zorgeloos traject

Het unieke van Van den Heuvel zwembaden ligt niet alleen in de kwaliteit van de zwembaden zelf, maar ook in de manier waarop ze het zwembad laten aanleggen. Zodra u akkoord bent met het ontwerp, neemt Van den Heuvel alle zorg uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten of de aanleg; dat is de expertise van Van den Heuvel. De aanleg van uw zwembad gebeurt snel, professioneel en met minimale overlast. U zult versteld staan hoe snel uw tuin transformeert in een prachtige oase met een schitterend zwembad als middelpunt. Van den Heuvel zorgt ervoor dat het aanleggen van uw zwembad een soepele ervaring is.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Service en onderhoud voor uw zwembad

Nadat uw droomzwembad is aangelegd, is het belangrijk dat het zijn kwaliteit behoudt. Van den Heuvel zwembaden biedt daarom ook uitgebreide nazorg en onderhoudsservices. Dit betekent dat u na het zwembad laten aanleggen jarenlang zonder zorgen kunt genieten van uw zwembad. Het onderhoudsprogramma wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften, zodat uw zwembad altijd in topconditie is. Uw zwembad in de tuin is niet alleen een plek voor plezier en ontspanning, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw huis en levenskwaliteit.

Met Van den Heuvel zwembaden kiest u voor een betrouwbare partner die u helpt bij elke stap, van het eerste ontwerp tot het jarenlange genieten van uw eigen zwembad. Neem gerust contact op voor uw vragen.