Skip to content

Een zwembad voor een kleine tuin

Van den Heuvel zwembaden

Een ideale zwemfaciliteit

Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van de realisatie van privé zwembaden. En ook in een kleine tuin kan vanzelfsprekend een zwembad gerealiseerd worden. Wilt u dan nog wat ruimte overhouden voor een terras en een moestuin, dan kiest u het beste voor een zogenaamde plungepool. In zo’n klein zwembad in uw tuin kunt u plaatsnemen en heerlijk even afkoelen en wellicht bubbelen. Een zwembad in eigen tuin is ideaal. U kunt op ieder moment van de dag even wellness en ontspanning ervaren. Een klein verschil met een lengtebad is wel dat baantjes trekken wat lastiger wordt. Voor sportieve zwemaangelegenheden moet u er dan toch op uit.

Een klein zwembad kun je ook heel gemakkelijk schoonhouden

Veel mensen hikken tegen de investering aan die een groot bad met zich meebrengt. Bovendien offer je er toch een aanzienlijk deel van je tuin aan op. En van tevoren is niet altijd in te schatten hoe veelvuldig u uw eigen zwemfaciliteit gaat gebruiken. De investering in een klein zwembad in uw tuin is dan ook een veilige. U geniet dan wel van veel voordelen die een eigen ‘pool’ met zich meebrengt, maar de beslaglegging op ruimte en financiën middelen valt reuze mee.

Een zwembad kopen met een oppervlakte die maar klein is heeft ook als voordeel dat de operationele kosten laag zijn. Door de beperkte wateromvang bent u minder geld kwijt aan energie en middelen t.b.v. reiniging en ter waarborging van een prettige watertemperatuur.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Steeds weer een aangename verrassing

Een plungepool is een inbouw zwembad dat geschikt is voor een kleine tuin. Heeft u echter wat meer ruimte buiten, maar wilt u dat voor andere zaken gebruiken? Ook dan is zo’n minimale zwemfaciliteit ideaal. Plaats uw klein zwembad in een hoekje of onttrek het aan het oog d.m.v. begroeiing en door er een afdekking op te laten realiseren. In een oogwenk tovert u een prettige faciliteit voor afkoeling tevoorschijn die iedere tuinbezoeker zal verrassen.

“Hé kijk nou, een zwembad!”.