Skip to content

Eigen inbouw zwembad in Waalwijk

Van den Heuvel zwembaden

Realiseren van een inbouw zwembad

Bent u met regelmaat samen met uw kinderen in Zwembad Olympia in Waalwijk te vinden? Er zijn daar diverse bassins waaronder een wedstrijdbad. Dat biedt alle mogelijkheden om zowel recreatief als sportief te zwemmen dus. Of vinden we u juist vaak bij zwembad Zidewinde in Sprang-Capelle? Begrijpelijk wanneer u wat meer van rust en ruimte houdt. Maar zou u in dat geval dan niet eens overwegen om een eigen inbouw zwembad te kopen?

inbouw zwembad kopen voor recreatieve en sportieve doeleinden in Waalwijk

Wie houdt van zwemmen zou serieus eens de mogelijkheid moeten overwegen om een inbouwzwembad aan te laten leggen in eigen tuin. Dat heeft ten opzichte van openbare gelegenheden een groot aantal voordelen waaronder:

  • Nooit meer last van overmatige drukte;
  • Geen entree meer betalen;
  • Zwemmen wanneer het u uitkomt, ook na reguliere sluitingstijden.

Moderne inbouwzwembaden zijn zo uit te rusten dat zowel de recreatieve als de sportieve zwemmer er in gezamenlijkheid gebruik van kunnen maken. Een inbouw zwembad van Van den Heuvel zwembaden is geheel naar eigen inzicht vorm te geven. Denk aan de aanleg van een ondiep speelgedeelte in uw eigen inbouwzwembad in Waalwijk, alsmede aan een dieper lengtedeel waarin u dagelijks uw baantjes kunt trekken.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Oneindig veel mogelijkheden

De te realiseren oplossing is afhankelijk van de mogelijkheden die uw privédomein biedt in Waalwijk alsmede van uw budget. Heeft u weinig ruimte in de tuin, dan kunt u een wat kleiner inbouw zwembad kopen. Dat varieert van een bad met een lengte van enkele meters tot een zeer kleine plungepool die vooral als dompelfaciliteit gebruikt kan worden. Door middel van een jetstreaminstallatie kan echter zelfs in een klein zwembad gezwommen worden, tegen de stroom in welteverstaan.

Een eigen inbouw zwembad kan door ons op maat voor u in Waalwijk worden ontworpen en gerealiseerd. Het stelt u in staat om permanent te genieten van de zwemsport. Vindt u dat toch wel een hele investering? Wij bieden oplossingen aan voor ieder budget. En realiseer u dat het zwembad uw woningwaarde positief beïnvloedt. Een waardevaste investering dus.