Skip to content

Eigen zwembad inbouwen

Van den Heuvel zwembaden

Eigen inbouw zwembad kopen als alternatief voor Aqua Best

Komt u uit Best en houdt u van zwemmen? Dan bent u vast regelmatig te vinden in Strandpark Aquabest. Daar kunt u immers heerlijk en sfeervol afkoelen in de periode van 1 juni tot en met 30 september van 10:00 tot 20:00. Maar beschikt u thuis over een ruime tuin, dan is het wellicht toch de moeite waard om eens te overwegen een eigen inbouw zwembad te kopen in Best.

Wat kost een inbouw zwembad voor mijn tuin in Best?

Soms is het ver voordat het juni is namelijk al lekker weer? En regelmatig zijn de avonden zo zwoel en warm dat u ook na 20:00 wel een heerlijke duik zou kunnen gebruiken. Dat zijn allemaal redenen om een eigen inbouw zwembad te kopen. Dan kunt u zwemmen wanneer u dat maar wilt. Doordat u zelf de watertemperatuur kunt instellen kunt u zelfs een duik nemen wanneer de luchttemperatuur nog niet zo aangenaam is.

Wat het kopen van een inbouw zwembad kost hangt helemaal af van de specifieke eisen en wensen die u in Best heeft. Kiest u voor standaard afmetingen of maatwerk? Een kleine plungepool is te realiseren vanaf enkele duizenden euro’s. Een groter inbouw zwembad kost vaak wat meer en de prijs is afhankelijk van de geavanceerdheid van de te installeren systemen. Maar kiest u bijvoorbeeld voor wat duurdere maar energie neutrale voorzieningen, dan verdient u uw investering in een inbouw zwembad in Best wel razendsnel terug.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Investeer en bespaar

Geen entreetickets meer voor openbare zwembaden. Geen dure 10 badenkaarten meer aanschaffen zoals veel van de andere 30.000 inwoners die Best telt. Maar dagelijks van de vroege ochtend tot de late avond genieten van uw eigen zwemfaciliteit.

Een inbouw zwembad kopen in Best? Van den Heuvel is dé expert in uw regio. Neem contact op en begin binnenkort met genieten.