Skip to content

Eigen zwembad in Oss

Van den Heuvel zwembaden

Eigen inbouw zwembad zorgt voor de nodige afkoeling in Oss

Noord-Brabant behoort samen met Limburg en Zeeland tot de warmste provincies van Nederland. Men spreekt niet voor niks van ‘het zonnige zuiden’. En daar weten ze in uw stad alles van. De hoogst gemeten temperatuur in Nederland is in 2019 met bijna 41 graden Celsius even verderop waargenomen in uw provincie. Om al die warmte in de zomermaanden te kunnen weerstaan, vormt een inbouw zwembad kopen voor tuin of binnenruimte in Oss een ideale oplossing.

Waar kan ik dat kopen, een inbouw zwembad voor mijn tuin in Oss?

Voor de realisatie van een compleet inbouw zwembad neem je natuurlijk contact op met Van den Heuvel zwembaden, met als thuisbasis het Brabantse Gemert niet ver van u vandaan. Van den Heuvel is al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw verbonden aan de zwembadbranche en realiseert voor uw tuin in Oss graag een project op maat.

T.a.v. uw inbouw zwembad kunt u kiezen uit oneindig veel vormen en materialen. De afmetingen, ook qua binnenmaten bepaalt u zelf. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van alle componenten, wij adviseren u ook vergaand en u kunt de realisatie vanzelfsprekend compleet aan ons uitbesteden.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ontwerp uw eigen droombad

Natuurlijk beschikt men met Golfbad Oss over een fantastische openbare zwemfaciliteit bij u in de buurt. Maar door een inbouw zwembad te kopen voor uw tuin – of binnenverblijf, dat is natuurlijk ook mogelijk – in Oss, krijgt u toegang tot eigen luxefaciliteiten. 24 uur per dag helemaal alleen voor u. In openbare faciliteiten kan het met de bijna 100.000 inwoners die uw gemeente telt immers behoorlijk druk worden. En u moet er nog entree voor betalen ook.

Zet daarom die stap en investeer in een waardevaste zwemfaciliteit aan huis. Een inbouw zwembad kopen, daar krijgt u geen spijt van in Oss.