Skip to content

Eigen zwembad plaatsen in Schijndel

Van den Heuvel zwembaden

Complete service voor zwembaden

Zwemmen is heerlijk, leuk en gezond. Je kunt er in Schijndel voor terecht bij zwembad de Molen Hey. Op sommige dagen is het zelfs mogelijk om daar te discozwemmen. Leuk voor kinderen! Lekker buiten zwemmen met de zon op de huid is er hier dan weer helaas niet bij in Schijndel. Of toch?

Jazeker, want Van den Heuvel zwembaden biedt een complete service voor zwemmen aan huis. Overweeg deze eenmalige investering en laat een zwemfaciliteit realiseren die optimaal is ingebed in uw woonomgeving. Zowel in functioneel als in esthetisch opzicht realiseren wij voor u een zwembad dat als verlengstuk van uw woning en uw woonplezier fungeert.

Zwembad onderhoud behoort tot het verleden

“Een eigen zwembad, is dat niet heel veel werk qua onderhoud?”. Van den Heuvel ontwikkelt al meer dan 50 jaar zwemvoorzieningen die minimaal zwembad onderhoud vergen. Ons laatste ontwerp is onder andere gebaseerd op systemen die voorzien zijn van automatische bodemreiniging en omtrekskimming. Zowel drijvend als zinkend vuil worden zo automatisch afgevangen en verwijderd door ons reinigingssysteem. Dat betekent voor u dat u niet iedere ochtend met een schepnet de bladeren uit uw eigen zwembad in Schijndel hoeft te vissen. U kunt direct genieten.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Blaas uw bestaande zwemfaciliteit nieuw leven in

Wat wij bij Van den Heuvel regelmatig zien is dat mensen hun eigen zwemfaciliteit aan huis nog maar nauwelijks gebruiken. Een verouderede uitstraling, achterhaalde systemen, verontreiniging en beperkte energiezuinigheid liggen daaraan ten grondslag. Overweeg in zo’n geval zwembad renovatie. Daarbij vervangen wij d.m.v. renovatie uw huidige zwemoplossing in Schijndel door een modern, esthetisch fraai zwemsysteem waar u weer van kunt genieten. En waar u nauwelijks omkijken naar heeft.

Wilt u ook wel genieten maar er geen enkel moment werk aan hebben? In dat geval kunt u bij ons terecht voor zwembad onderhoud op afroep. Contractloos en wanneer het u maar uitkomt.