Skip to content

Ervaren zwembad bouwer actief in de regio Uden

Van den Heuvel zwembaden

Een mooi zwembad aanleggen in Uden

U wilt thuis zwemmen in Uden? Dan moet u een zwembad kopen. Daarbij heeft u verschillende mogelijkheden. Als specialist op het gebied van zwembad aanleg rekenen wij daar alles wat te maken heeft met opblaasbare en afbreekbare zwemvoorzieningen niet toe. Zwemmen, dat doe je in een professionele zwembad installatie.

De mogelijkheden om betaald in de open lucht te zwemmen zijn in Uden schaars. Zwembad aanleg in eigen tuin is echter een goed alternatief. Een investering in zo’n eigen inbouwzwembad is bovendien waardevast.

Voordelen van een eigen inbouw zwembad kopen

Een relatief goedkope manier om thuis over een vaste zwemvoorziening te kunnen beschikken is de aanleg van een opbouwzwembad. Er wordt bij toepassing van dit concept niet gegraven in uw tuin in Uden. Het bad bestaat uit een grote metalen of betonnen bak die aan de zijkanten veelal wordt bekleed met houden planken. Leuk! Maar als ervaren zwembadbouwer zijn wij geen groot liefhebber van dit concept.

Wij adviseren u om een zwembad installatie te laten aanleggen die in de grond wordt geplaatst. Dat is esthetisch gezien veel fraaier, lijdt tot een prettigere instap en bovendien tot betere en goedkopere beheersingsmogelijkheden van waterkwaliteit en -temperatuur.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Van den Heuvel is uw one-stop-shop

Zwembad aanleg kan op een dusdanige wijze worden vormgegeven, opdat minimaal onderhoud noodzakelijk is. Omtrekskimming en automatische bodemreiniging zorgen i.c.m. installatie van uitgekiende filtertechnieken voor dagelijkse reiniging. Bent u net als veel andere bewoners van Uden duurzaam ingesteld, dan kunnen wij diverse systemen toepassen die werken op zonne-energie. U merkt er niets van op de energiemeter.

Van den Heuvel is een lokale onderneming, vooral actief in uw regio. Ook na afloop van zwembad installatie blijven wij dus nauw betrokken bij uw dagelijks zwemplezier. U kunt bij ons altijd terecht voor specialistisch onderhoud en de aanschaf van verbruiksmiddelen zoals filterzand, speciaal zwembadchloor en reinigende zouten.