Skip to content

Groot zwembad in uw tuin

Van den Heuvel zwembaden

Een groot zwembad in uw tuin laten plaatsen

Beschikt u over een grote achtertuin, dan biedt dat veel mogelijkheden. Wellicht heeft u al eens overwogen om daar een zwembad in te laten plaatsen. Dan beschikt u over een heerlijke voorziening waar u dagelijks van kunt genieten zonder dat u de deur nog uit hoeft. Van den Heuvel Zwembaden is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van zwembadbouw in Oostelijk Brabant. Wij kunnen alle voorzieningen leveren en realiseren die noodzakelijk zijn voor het plaatsen van grote zwembaden voor in de tuin.

Een grote tuin vraagt om de aanleg van een zwembad

Een groot rechthoekig zwembad in uw tuin vormt een aanzienlijke meerwaarde voor uw totale buitenbeleving. Door middel van onze waterverwarmingstechnieken kunt u daar al vroeg in het seizoen gebruik van maken en zwemt u lekker tot in de late herfst door. Zo’n bad biedt een ideale speelgelegenheid voor uw kinderen. En een groot rechthoekig zwembad vormt bovendien een ideale sportfaciliteit. Want zwemmen is gezond voor heel het lijf maar leidt niet tot gewrichtsbelasting.

Een groot zwembad in de tuin zorgt daarnaast ook nog eens voor een heel ander aanzicht. Ondanks 50 jaar ervaring en de uitvoering van meer dan 1000 projecten t.b.v. de aanleg van zwembaden, kunnen wij bij Van den Heuvel zelf nog steeds van dat prachtige gladde wateroppervlak genieten.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Iedere afmeting is mogelijk bij ons

Van den Heuvel is specialist in de aanleg van grote zwembaden voor in de tuin. Elke maatvoering is bij Van den Heuvel mogelijk. Het zwembad wordt standaard door ons voorzien van 60 cm brede natuursteen tegels voor een extra brede looprand en ideale grip. Ook het gebruik van keramische randstenen is mogelijk. Wij leveren een speciaal zwembadsysteem met een onderhoudsarm karakter. Zodra ons werk gereed is zult u langdurig kunnen genieten, zonder dat u omkijken heeft naar uw voorziening.