Skip to content

In iedere grote tuin hoort een zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Heeft u ruimte over in uw tuin?

Is uw tuin misschien wel te groot en heeft u veel onderhoud aan de groenvoorziening? Maak het uzelf aangenaam en laat een zwembad in de tuin plaatsen. Wellicht had u nog nooit de mogelijkheid overwogen om op die manier van uw eigen privé buitenfaciliteit te genieten. Bij Van den Heuvel kunt u voor alles op het gebied van zwembaden terecht. U kunt bij ons zowel kleine als grote zwembaden kopen. Ook voor de tuin die minder ruimte biedt kunnen wij een oplossing bieden. Dat komt omdat wij dé zwembadexpert van Zuid-Nederland zijn.

Kies voor een zwembad wanneer je tuin groot is

Wij helpen u om uw tuin optimaal te benutten. Wie zelf ruimte heeft kan buiten lekker klussen, barbecueën, tuinieren en…..natuurlijk, zwemmen! Afgezien van dat een groot zwembad een aanwinst is voor uw buitenomgeving, biedt het u ook nog eens de mogelijkheid om lekker sportief bezig te zijn in uw eigen privédomein. Grote zwembaden vanaf 10 meter zijn immers zeer geschikt om baantjes in te trekken. Zo blijft u fit en heeft u ook nog eens de mogelijkheid om af te koelen wanneer het warm is.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Vele mogelijkheden

Laat ons wel een misverstand voorkomen. Wilt u graag een zwembad kopen, dan is het absoluut niet noodzakelijk dat uw tuin groot is. U hoeft bij ons ook niet perse een groot zwembad te kopen. Dat brengt immers ook wat meer onderhoud met zich mee. Een plungepool is juist een qua omvang beperkt bad dat zowel in een omvangrijke als een kleine tuin niet misstaat. Het wordt sfeervol geïntegreerd met de begroeiing in uw tuin. In tegenstelling tot het grote zwembad dat voor sportieve zwemactiviteiten benut kan worden, is zo’n plungepool vooral bedoeld om in af te koelen.

Eem eigen zwembad: gun het uzelf gewoon!