Skip to content

Zwembad inbouwen in Boxtel

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad Boxtel

Zwemmen in Boxtel, daarvoor ga je natuurlijk naar het Dommelbad. En bij goed weer kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan recreatieplas De Langspier. Daar kan het op een zomerdag wel druk zijn trouwens.

Heeft u ook al eens een totaal andere optie overwogen, namelijk de aanleg van zwemfaciliteiten in uw eigen tuin? Via Van den Heuvel uit Gemert, dé zwembadspecialist van Noord-Brabant, kunt u een inbouw zwembad kopen en laten aanleggen in uw eigen tuin in Boxtel. Daar kunt u eindeloos en onbeperkt van genieten. In alle rust!

Een inbouw zwembad kopen: voor iedereen in Boxtel zijn er mogelijkheden

Het laten realiseren van een inbouw zwembad is absoluut een investering. Dat begint bij het uitvoeren van graafwerkzaamheden nadat uw ontwerp is gerealiseerd. Vervolgens dient het bad te worden geplaatst. Daartoe biedt Van den Heuvel verschillende opties qua materialen zoals polyester, beton en metaal. De water zuiverende componenten en eventuele warmtepomp moeten worden geïnstalleerd. En vanzelfsprekend moet de omranding van uw eigen inbouw zwembad in uw tuin in Boxtel fraai worden afgewerkt. Vervolgens beschikt u echter over een eigen zwemvoorziening waar u jarenlang mee vooruit kunt. Entreegeld voor een openbaar zwembad behoort dan tot de verleden tijd.

Qua maatvoering biedt Van den Heuvel een brede range aan opties. Vanzelfsprekend kunt u een grootschalig zwembad kopen waarin u zelfs zwemslagen kunt uitvoeren. Voor Boxtelaren met een kleinere tuin en portemonnee is er echter de plunge pool. Dat is een in omvang beperkt dompelbad dat tegen een aantrekkelijke prijs in uw tuin kan worden gerealiseerd.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Alles op zwembad gebied van A tot Z

Heeft u eindelijk besloten dat u een inbouw zwembad gaat kopen en laten aanleggen in uw tuin in Boxtel, dan kunt u voor al uw behoeften bij Van den Heuvel terecht. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en de realisatie van het bad, maar leveren ook alle benodigde systemen en randfaciliteiten zoals dekzeil of overkapping. Vuil in uw inbouw zwembad verwijdert u eenvoudig met een schepnet of wandborstel uit ons assortiment. Ook dergelijke artikelen kunt u bij ons kopen.

Geen zin om u om het onderhoud van uw eigen inbouw zwembad te bekommeren? In dat geval nemen wij u het periodiek onderhoud met veel plezier uit handen.