Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad kopen in de regio Geldrop

Heeft u als particulier of ondernemer in de regio Geldrop plannen om een inbouw zwembad te kopen? Kies dan voor Van den Heuvel Zwembaden te Gemert als uw partner. Wij zijn in uw directe omgeving gevestigd. Hoewel wij er naar streven om onderhoudsarme zwembaden te realiseren voor al onze klanten, is het in de praktijk reuze handig wanneer uw zwembadleverancier altijd dichtbij is.

Door middel van een stijlvol inbouw zwembad zult u in de toekomst op uw locatie in Geldrop heerlijk kunnen genieten van de voordelen van eigen zwemfaciliteiten. Gebruik uw bad t.b.v. welnness of zwemsport. En voor uzelf of om uw klanten te verwennen als u ondernemer bent.

Een inbouw zwembad in Geldrop kopen, daarvoor ga je naar Van den Heuvel

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zwembadbouw zijn wij dé partij die een totaalsysteem aan u kan leveren dat optimaal functioneert. Wij bieden een breed assortiment aan van zwembadtypes en aanverwante apparatuur t.b.v. optimale watertemperatuur en hygiëne. Wilt u uw toekomstig inbouw zwembad in Geldrop snel kunnen afdekken, daartoe bieden wij verschillende opties aan. En wilt u zowel kunnen zwemmen als kunnen ontspannen dan ontwerpen wij voor u een rechthoekig lengtezwembad voorzien van jet-streams en sfeervolle verlichting.

Onze zwembadsystemen kenmerken zich door een eigen ontwerp dat onder andere is voorzien van omtrek-skimming en automatische bodemreiniging. De kwaliteit van uw zwemwater in Geldrop blijft zo steeds gewaarborgd.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Voor duurzame oplossingen

Het zou niet prettig zijn wanneer u uw inbouw zwembad bij ons zou kopen in Geldrop, en u vervolgens verrast zou worden door torenhoge doorlopende kosten, bijvoorbeeld t.b.v. energie en water. Door middel van onze duurzame oplossingen zoals zonnecollectoren en warmtepomptechniek i.c.m. zonnepanelen en dergelijke, blijft het energieverbruik van uw totaalsysteem steeds binnen de perken. Het waterverbruik wordt bovendien tot een minimum beperkt doordat onze hygiëne- en filtersystemen de kwaliteit van het water steeds op peil houden.

Maak van uw plannen om een inbouw zwembad bij u in Geldrop te realiseren realiteit! Van den Heuvel helpt u daar graag bij.