Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad kopen in Breda

Wie wil zwemmen in Breda kan natuurlijk terecht in de Asterdplas of in Natuurzwembad De Kuil aan de noordkant van de gemeente. En aan de zuidkant zijn er de Galders meren. Mogelijkheden genoeg om te zwemmen. Maar op een zomerse dag kan het met de ruim 180.000 inwoners die uw gemeente rijk is, aardig druk worden op dat soort openbare plekken. Beschikt u over wat ruimte in uw tuin, maak het uzelf dan comfortabel en realiseer gewoon een inbouw zwembad bij u thuis in Breda.

Inbouw zwembad als alternatief voor openbare zwemgelegenheden in Breda

Wat is er nu fijner dan op ieder moment dat u daaraan toe bent te kunnen zwemmen in uw eigen inbouw zwembad thuis. Trek de zwembroek aan en neem een handdoek ter hand. Heerlijk op een warme zomerdag of om even af te koelen na afloop van het sporten. Ook uw kinderen in Breda zullen er niet op tegen zijn wanneer u besluit een inbouw zwembad te kopen. Zij kunnen dagelijks na school heerlijk spetteren in het water.

Van den Heuvel Zwembaden is een van de meest gerenommeerde zwembadleveranciers- en bouwers van Noord-Brabant. Wij beschikken dan ook al over meer dan 5 decennia aan ervaring. Bekijk gerust een van de meer dan 1000 projecten die wij in ons historisch bestaan al hebben gerealiseerd. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Maar we adviseren u natuurlijk graag.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

One-stop voor al uw zwembadbehoeften

U kunt niet alleen terecht bij Van den Heuvel om een inbouw zwembad te kopen maar u kunt het ook door ons laten aanleggen in uw tuin in Breda. Wij leveren complete oplossingen van baden, waterzuiveringsinstallaties en waterverwarmingstechnieken. Ook de esthetische afwerking is bij ons in goede handen. Wij zorgen dat de look van uw inbouwzwembad perfect wordt afgestemd op het aanzicht van uw tuin in Breda. En ook voor reinigingsapparatuur zoals schepnetten en borstels kunt u bij ons terecht.