Skip to content

Zwembad inbouwen in Den Bosch

Van den Heuvel zwembaden

Overweeg om een inbouw zwembad te kopen in Den Bosch

Volgens de website van Kidsproof zijn er in de omgeving van Den Bosch maar liefst 6 plekken waar u een leuk (binnen)zwembad kunt bezoeken. Ga lekker met de kinderen zwemmen bij Sportiom in ‘s-Hertogenbosch of rij iets verder door naar het golfslagbad in Oss. Maar zeg eens: als uw kinderen zo van zwemmen houden, zou het dan niks voor u kunnen zijn om een eigen inbouw zwembad in uw tuin in Den Bosch te laten realiseren? Dat scheelt u flink wat geld aan entreetickets en 10 badenkaarten. Bovendien kan uw kroost dan bij lekker weer dagelijks na schooltijd even heerlijk plonzen. U heeft er geen omkijken meer naar.

Van welk type inbouw zwembad in uw tuin in Den Bosch droomt u?

Het prettige aan een inbouw zwembad is dat u het geheel naar wens kunt laten vormgeven. Anders dan een opbouw zwembad wordt het in de grond geplaatst. Dat biedt een prettige lage instap en bij genoeg diepte zelfs duikmogelijkheden. Bovendien gaat van de inbouw een isolerende werking uit waardoor het minder energie kost om de watertemperatuur op peil te houden.

U kunt een inbouw zwembad kopen dat exact is afgestemd op de specifieke wensen die u heeft voor uw tuin in Den Bosch. Zowel omvang als vorm zijn volledig naar wens te bepalen. Ook het bodemdesign kan op maat worden gerealiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld voor het trekken van baantjes een dieper gedeelte kiezen met daarnaast een hoger bodemplateau waar uw kinderen kunnen spelen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Iedereen profiteert

Wanneer u een inbouw zwembad wilt kopen dan neemt u het beste contact op met Van den Heuvel Zwembaden. Wij zijn gevestigd in Gemert op steenworp afstand van Den Bosch. Ook in uw regio kunnen wij diverse voorbeeldprojecten laten zien. Afgezien van het inbouw zwembad zelf kunt u ook al het toebehoren bij ons kopen, zoals dekzeilen en reinigingsapparatuur.

Van den Heuvel levert totaaloplossingen op het gebied van privézwembaden. Dat doen wij al meer dan 50 jaar.