Skip to content

Een eigen zwembad in Helmond

Van den Heuvel zwembaden

Natuurlijk kent Helmond een aantal openbare plekken waar u terecht kunt wanneer u wilt zwemmen op een warme dag. Maar het kan aardig druk worden daar bij de Berkendonkse plas en het zwemwater is er niet altijd even helder en regelmatig van slechte kwaliteit. Een fijne plek om buiten te zwemmen heeft Helmond ondanks zijn ruim 100.000 inwoners in onze visie niet. Tijd dus om een inbouw zwembad voor in uw eigen tuin te kopen.

Inbouw zwembad kopen: Van den Heuvel is dé specialist in Helmond

Er zijn diverse redenen om een inbouw zwembad voor in uw tuin in Helmond te kopen. Niet alleen bespaart u daarmee op entreetickets en meer-baden-kaarten. U kunt ook nog eens zwemmen wanneer u maar zin heeft. Er is nooit last van drukte en zwemmen in eigen tuin geeft een gevoel van wellness.

Ook op sportief vlak biedt een inbouw zwembad u aangename eigen faciliteiten. Van den Heuvel kan uw zwembad in Helmond namelijk zo vormgeven en installeren dat het geschikt is om in te duiken en om baantjes in te trekken. Heeft u minder ruimte in uw tuin dan kunt u zelfs stroming faciliteiten kopen (jetstream / swimstream) en laten installeren zodat u ‘op de plaats’ kunt zwemmen in uw eigen inbouw zwembad in Helmond.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Gun uzelf dagelijks dat heerlijke gevoel van afkoeling

Verzucht u ook vaak onder de steeds hogere temperaturen in de zomer? Helmond, gelegen in Zuid-Oost-Brabant behoort tot de warmste regio’s van ons land. Door een eigen inbouw zwembad te kopen met lage instap hoeft u zich niet langer op te sluiten in huis met de airco aan. Wij richten uw zwembad zo in dat het eenvoudig toegankelijk is, ook wanneer u al op leeftijd bent en wellicht minder goed ter been.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U zult geen spijt krijgen van uw investering.