Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad kopen in Valkenswaard

Bent u een fanatiek zwemmer? Of houdt u gewoon van wat verkoeling en neemt u uw kinderen ook graag mee naar het zwembad? Den bent u vast regelmatig in zwembad de Wedert in Valkenswaard te vinden, met zijn fraaie recreatie- en duikbassin. En voor een tropische zwemervaring kunt u natuurlijk naar Aqua Mundo de Kempervennen. Dat biedt een mooie zwemervaring, maar is wel een beetje prijzig. De verstandige zwemmer kiest daarom voor een eigen inbouw zwembad. Dan kunt u zwemmen in eigen tuin wanneer u maar wilt en betaalt u nooit meer entree.

Uw eigen inbouw zwembad op maat in Valkenswaard

Waarschijnlijk heeft u al wel eens een opbouwzwembad staan in uw tuin waarin op een warme zomerdag rondgespettert kan worden. Dat biedt verkoeling maar evenaart de échte zwemervaring toch niet. Besluit u een inbouw zwembad te kopen en te laten aanleggen in uw tuin in Valkenswaard, dan bent u niet gebonden aan vaste vormen en maatvoeringen. Zo’n zwemfaciliteit kunnen wij van Van den Heuvel Zwembaden bovendien fraai integreren in uw tuin. Dan wordt het zwembad ook nog eens een echte eyecatcher die uitnodigt tot een frisse duik. De lage instap is daarbij ideaal.

Afgezien van een bad met de juiste dimensies que diepte, breedte en lengte, zorgen wij ervoor dat uw inbouw zwembad ook nog eens onderhoudsvriendelijk wordt vormgegeven. Van den Heuvel past graag de mogelijkheid van omtrekskimming toe waarbij drijfvuil in uw eigen bad in Valkenswaard via de randen wordt afgevoerd. Toepassing van een reinigingsrobot zorgt voor schone badwanden en voorkomt een gladde zwembadvloer. Door het aanbrengen van een dekzeil of overkapping maken we uw tuinzwembad af.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Eerst zien dan geloven?

Wilt u eerst enkele van de door ons gerealiseerde projecten met eigen ogen aanschouwen, alvorens u besluit een inbouw zwembad te kopen? In de regio Valkenswaard hebben wij diverse maatwerkzwembaden voor privétoepassing aangelegd. Een van onze klanten is altijd wel bereid om u een kijkje te laten nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!