Skip to content

Zwembad inbouwen in Venlo

Van den Heuvel zwembaden

Overweeg om een inbouw zwembad te kopen in Venlo

Gun uzelf de luxe van een eigen inbouwzwembad in uw tuin in Venlo. Dat betekent ontspannen, spelen en relaxen in uw eigen zwemfaciliteit wanneer u dat maar wilt. Iedereen in uw gezin, inclusief uw kinderen profiteert ervan. Want wij van Van den Heuvel zwembaden ontwerpen voor u een bad dat voorziet in de behoeften van verschillende doelgroepen.

Een inbouw zwembad heeft een lage instap op grondniveau. Dat is functioneel gezien prettig en zorgt voor een fraaie uitstraling in uw tuin. Het is heel goed mogelijk om 1 zwembad te ontwerpen dat voorzien is van meerdere deelsecties. Hoe wij dat voor u kunnen realiseren leggen we graag aan u uit.

Een multifunctioneel inbouw zwembad in Venlo

Een langwerpig gedeelte met een diepe bodem om heerlijk baantjes te kunnen trekken. Het aanleggen van een duikplan is hier absoluut een optie. Aan de andere zijde van het bad een ondiep plateau perfect geschikt voor balspelen door de jeugd. En in een aparte hoek van het bad een onder-water-zitgedeelte waar u heerlijk kunt bubbelen. Zo zou een inbouw zwembad op maat er voor u in Venlo uit kunnen zien. U beschikt dan over alle mogelijkheden om optimaal te kunnen genieten van iedere denkbare zwemactiviteit.

Natuurlijk heeft uw zwembad in eigen tuin niet de afmetingen zoals de openbare baden in uw woonplaats en omgeving. Op een mooie dag kan het bij zwembad de Wisselslag, bij buitenbad Groot Venlo en zwembad Klein Vink in Arcen echter erg druk worden. Besluit u een eigen inbouw zwembad te kopen in Venlo, dan heeft u voortaan het zwembad op ieder denkbaar tijdstip voor u alleen. Gratis en voor niks.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zo’n uitdagend project is goed aan ons besteed

“Keuzestress”, ook wanneer u een eigen inbouw zwembad wilt kopen en laten aanleggen bij u in Venlo, dan ligt dat al gauw op de loer. Want ja, ook onze mogelijkheden zijn eindeloos. Maar omdat wij al meer dan 50 jaar particulieren begeleiden bij de realisatie van eigen zwemfaciliteiten, kunnen wij u snel en effectief door het woud van zwembadopties heen loodsen. 

Zwembadvorm, -indeling, reinigingssystemen en installatietechniek: wij leggen u de voor- en nadelen van iedere optie haarfijn uit en adviseren u waar nodig. Uw eigen inbouw zwembad, daar moet u niet tegenop kijken. Zo’n project, ‘daar moet u gewoon in durven springen’. Maar dan wel samen met Van den Heuvel.