Skip to content

Inbouw zwembad kopen in Laarbeek

Van den Heuvel zwembaden

De mogelijkheden van een eigen inbouw zwembad

Zoals de naam als zegt zijn er verschillende beken die de gemeente Laarbeek doorkruisen. Dat zijn onder andere de Aa en de Goorloop. Aan water geen tekort in Laarbeek. Maar aan zwemwater des te meer. Want om af te koelen zijn de Laarbeekse natuurwateren niet geschikt. En ooit was er een openluchtzwembad in Beek en Donk. Maar om lekker buiten te kunnen zwemmen moet u er tegenwoordig een stukje op uit gaan.

Of wellicht toch niet? Want heeft u al eens de mogelijkheden van een eigen inbouw zwembad bij uw woning overwogen?

Inbouw zwembad realiseren bij uw woning in Laarbeek

Een lage instap, voldoende diepte en schoon, spiegelend blauw water. Dat, in combinatie met een eventuele duikplank en / of een glijbaan, is wat men onder zwemmen mag verstaan. Vanzelfsprekend hebben de goedkope opbouwzwembaden van Intex het zwemmen in eigen tuin in de loop der tijd voor iedereen toegankelijker gemaakt. Maar dergelijke voorzieningen zijn toch eigenlijk alleen geschikt om eventjes in af te koelen. Overweegt u een inbouw zwembad te kopen voor in de tuin van uw huis in Laarbeek, dan zijn de mogelijkheden heel wat groter. Wij plaatsen een zwembad vast in de grond bij uw woning, en wij voorzien het van alle benodigde systemen en techniek om de waterkwaliteit in alle opzichten ideaal te houden.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Niet de eerst, niet de laatste

In ons 50-jarig bestaan zijn wij al menigmaal in de gelegenheid gesteld om een zwembad aan te leggen voor gezinnen woonachtig in de gemeente Laarbeek. Met ruim 20.000 mensen die allemaal op zoek zijn naar verkoeling op een warme dag, kan dat ook niet anders. Afkomstig uit uw buurgemeente Gemert, zijn wij dé partner voor iedere consument op zwembadgebied. Wij beschikken over meer dan 1000 referentieprojecten.

Overweegt u een inbouw zwembad te kopen uit zakelijke overwegingen? Als onderdeel van uw wellness facilteiten, uw sauna of kleinschalige sportschool? Ook dan voorzien wij graag in uw zwembehoeften.