Skip to content

Inbouw zwembad kopen in Nuenen

Van den Heuvel zwembaden

Een prima idee!

Anno 2022 is de toekomst van de openbare zwemfaciliteiten in Nuenen zeer onzeker. De mogelijkheden om recreatief te zwemmen bij sportcentrum Laco zijn beperkt. De zwemfaciliteiten bij speeltuin de Kievit zijn alleen geschikt voor de allerkleinsten onder ons. En of zwemmen bij strandbad Enode nog lang kan, dat is nog maar de vraag. Er is immers niemand meer die de verantwoordelijkheid heeft voor de zwemfaciliteiten aldaar. Wilt u toch zwemmen in Nuenen en heeft u er de ruimte voor, kies dan eieren voor uw geld en laat een eigen inbouw zwembad aanleggen in uw tuin.

Een inbouw zwembad tovert uw tuin om tot een waar wellnessparadijs

Wellness in de breedste zin van het woord, dat is wat u krijgt wanneer u besluit om een eigen inbouw zwembad te kopen in Nuenen. Afhankelijk van de omvang en situatie in uw tuin, en natuurlijk in samenhang met uw specifieke behoeften, zorgen wij ervoor dat u:

  • Heerlijk in eigen tuin kunt afkoelen;
  • Sportief baantjes kunt trekken in uw eigen zwembad;
  • Uw kinderen de mogelijkheid kunt bieden om heerlijk en veilig in het water te spelen.

Een inbouw zwembad kopen in Nuenen, dat doe je natuurlijk bij dé zwembadspecialist van de regio. En dat is Van den Heuvel uit Gemert. Al meer dan 50 jaar. Wij regelen alles van A tot Z voor u.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Bekijk ons referentieportfolio

Menig inbouw zwembad dat reeds in Nuenen werd gerealiseerd, werd aangelegd onder beheer van Van den Heuvel. Wilt u eerst eens wat mogelijkheden met eigen ogen aanschouwen, dan kunnen wij onze tevreden klanten vragen of u welkom bent om ter plekke te komen kijken. Vanzelfsprekend beschikken wij ook over het nodige beeldmateriaal dat wij u tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen tonen om u een idee te geven van onze kennis en kunde.

Wij helpen u op vakkundige wijze om uw behoefte op zwembadgebied boven water te krijgen.