Skip to content

Inbouw zwembad kopen Veldhoven

Van den Heuvel zwembaden

Met een therapiebad, een multifunctioneel bad, een heus wedstrijdbad alsmede met inpandige grote horeca faciliteiten, beschikt City Sport Veldhoven over alles voor een geslaagde zwemmiddag. Het is een geschikte opvolger van het sinds enkele jaren toch wat gedateerde zwembad Den Ekkerman in uw plaats. Maar als u dan zo graag zwemt, in uw eentje of met uw kinderen. Recreatief of sportief. Zou een eigen inbouw zwembad in uw tuin dan wellicht niet iets voor u zijn?

Prachtig inbouw zwembad in uw tuin in Veldhoven

Wie over eigen zwemfaciliteiten beschikt zwemt altijd heerlijk buiten. Op ieder tijdstip en ieder moment van de dag. Gratis en u heeft het hele zwembad voor u alleen. Tenzij u kinderen heeft natuurlijk. Want die weten de weg naar uw zwembad ook snel te vinden. Maar bedenk u: buiten in het water spelen is een stuk gezonder dan dagelijks vele uren achter elkaar op de tablet door te brengen. De gezondheid van uzelf en van uw kinderen bevorderen: ook dat kan een goede reden zijn om een eigen inbouw zwembad te kopen en te laten plaatsen in uw tuin in Veldhoven.

Ieder zwembad dat Van den Heuvel realiseert is een maatwerkproject. De mogelijkheden zijn legio en hangen onder meer samen met uw wensen en met de ruimte die uw tuin biedt. Voor kleine tuinen adviseren wij een inbouw zwembad in de vorm van een plungepool. Die dient vooral ter verkoeling en is door deze uit te rusten met jetstreams snel om te vormen tot een heus bubbelbad. Door middel van het aanbrengen van ledverlichting zorgen wij voor extra sfeer en wellness.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook geschikt om baantjes te trekken

Heeft u wat meer ruimte en wilt u uw inbouw zwembad in Veldhoven voor meerdere doeleinden gebruiken? Dat kan ook. De complete vorm van een dergelijk bad kan naar wens worden vastgesteld. Zo kan een dieper lengtegedeelte worden gerealiseerd waar intensief gezwommen kan worden. Door te werken met plateau’s kan ook een ondiepe speelplek worden gecreëerd. Daarnaast kan een hoek van het bad als bubbelzone worden ingericht.

Door een inbouw zwembad te kopen genereert u dus uw eigen sport-, relax- en wellnesszone aan huis. Het betreft bovendien een waardevaste investering die ook de vastgoedwaarde van uw woning of pand in Veldhoven zal vergroten.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.