Skip to content

Luxe zwembad in de tuin

Van den Heuvel zwembaden

Overdekt zwembad doormiddel van een cover

Een inbouwzwembad is per definitie beter geïsoleerd dan een opbouwzwembad. De wanden zijn immers in de grond weggewerkt. Daardoor daalt de watertemperatuur minder snel. En het maakt ook de instap veel prettiger. Via het omvangrijke wateroppervlak ontsnapt echter nog steeds de nodige warmte. Een cover voor uw inbouw zwembad kan dat helpen voorkomen. Zo’n cover zorgt er ook voor dat het water beter beschermd is tegen vuil.

Voor het afschermen van het water biedt Van den Heuvel meerdere opties aan. U kunt kiezen voor een relatief eenvoudige isolatiedeken voor uw zwembad, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt via ons zelfs een compleet overdekt inbouw zwembad kopen.

Goede isolatie van uw zwembad is essentieel

Beschikt u over een zwembad, maak dan in elk geval gebruik van een isolatiedeken. Zo is het al mogelijk om het wateroppervlak af te dekken met noppenfolie. Het bespaart u energie doordat de watertemperatuur veel minder snel afneemt waardoor u niet hoeft bij te verwarmen. Ook scheelt het u schoonmaak- en onderhoudswerk. Kiest u voor een afdeksysteem van Van den Heuvel, bijvoorbeeld voor een inbouw zwembad met rolluik, dan bespaart u ook op het gebruik van chemicaliën voor reiniging.

Een lamellenafdekking is een soort rolluik voor uw inbouw zwembad. Deze lamellen zijn vervaardigd van PVC of polycarbonaat. Ze zorgen voor isolatie van uw zwembad en voorkomen zo dat afkoeling en verdamping van uw zwemwater u veel energie kost. Bovendien vormen ze een fraaie oplossing in esthetisch opzicht.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Complete overkapping

De meest ultieme vorm van isolatie is wanneer u een compleet overdekt inbouw zwembad laat realiseren in een volledig afgesloten omgeving. Dat is niet voor iedereen haalbaar vanwege ruimtegebrek. Toch is het mogelijk om ook een overdekt inbouw zwembad in de buitenlucht te realiseren. Hiervoor zijn diverse opties beschikbaar van transparante zwembadoverkappingen die snel en eenvoudig over het bad geschoven kunnen worden. Het is daarbij zelfs mogelijk om onder een gesloten kap te zwemmen.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact op met Van den Heuvel Zwembaden.